mummila.net Firefox [b] (cc)

/.

McDonald's Germany Moves to SuSE Linux [/.]
Sony Launches Three Linux-based In-car Navigation Devices [/.]
SCO posts Q2 Loss, Gets $11k from Linux [/.]
Is the Linux Desktop Getting Heavier and Slower? [/.]

Realistic Human Graphics Look Creepy [/.]
No johan lopultakin joku muukin sen huomasi että ne pelihahmothan on ihan karmean näkösiä! Eläviä ruumiita kuten tuossa sanottiin.

More on the Swedish Stealth Ship [/.]
Ruotsin sotavoimat luottaa Windows NT:hen! :-D

[#] | @ 11:30 | k: 0





Sinisen kirjan marginaali (ja muut Mummilan blogit) tulosteena

No sanoisinko ettei ihan vastaa odotuksia.

Olen määritellyt css:ille mediaksi näytön, johtuneeko siitä. Tuo nimittäin kyllä näyttää ihan siltä että aivan kaikki muotoilut hävitetään ennen tulostamista. Onneksi olikin vain tulostimen kokeilu kyseessä joten ei sillä tavalla ratkaisevaa, mutta en tiedä olisiko kovasti huono jos antaisi ihan nuo näytölle tarkoitetut muotoilut semmoisenaan myös tulosteelle.

Lisätty: Jo näyttää paremmalta. Eli link-elementille media-attribuutin arvoksi screenin ohella print:

<link href="/styles/blog.css"
      rel="stylesheet"
      type="text/css"
      media="screen, print">


Vielä piti palauttaa sivun asetuksista taustakuvien ja värien tulostaminen pois päältä kun äsken kokeilin sen päälle laittamalla korjata tulostetta.

[#] | @ 22:08 | k: 0





Retro Helixin peluu edistyy

Ensimmäinen kenttä läpi (ja samalla ensimmäinen CD:n vaihto). Läpipeluuohjeisiin [gamespot.com] jouduin turvautumaan kaksi kertaa; onneksi molemmat oli sen verran kiperiä paikkoja että ei harmita yhtään näin jälkikäteen että niin tein. Tai ei niinkään kiperiä kuin typeriä eli toisessa piti yksinkertaisesti juosta sukkelasti pakoon rottia kun ihmettelin että mitä niille pitää tehdä, ja toisessa taas piti palata kentän lopusta sen alkuun hakemaan yhtä osaa ja sieltä takaisin sinne loppuun, eikä se ollut edes oma moka vaan peliin rakennettu pöljyys. Mutta muutoin on kyllä ollut oikein viihdyttävä tähän asti.

Rain: You're wearing that? You're not even able to hide your two guns in there, you might as well go naked!
Hana: Don't be silly! I'd only be able to hide one gun, if I were naked.


Pahoittelut siitä että lainaus on muistinvarainen ja siksi epätarkka mutta ajatus välittynee ;-)

[#] | @ 19:09 | k: 0





/.

Mozilla 1.7, Firefox 0.9 Release Candidates Out [/.]
SCO Says No Way To a GPL Solaris, Moves Trial Back [/.]

[#] | @ 15:22 | k: 0





SP2:n koko?

Vasta eilen [Ns] saimme lukea BBC:n uutisista, että sen koko tulee olemaan 80 megatavua ja nyt MikroPC.net sanoo sen olevan 280 megatavua, mikä kuulostaakin kyllä enemmän Mikin tapaiselta.

[#] | @ 15:18 | k: 0





Saat palvelua jos sinulla on windows (MikroPC.net, kolumni)

[Iso-Jussi]

Ärrinmurrinkemalautajurkeleen Finnair...!

[#] | @ 15:03 | k: 0





Jyväskylän yliopiston atk-keskuksen proxy-palvelut

Tämä ohje yrittää selvittää ja vastaa yleisiin kysymyksiin: Mikä on Internet-proxy, miksi sitä tulisi käyttää, miten määrittelen selaimen käyttämään yliopiston tarjoamaa proxy-palvelua. Samoin selviää se, mitä proxy-ohjelmistoa ja laitteistoa yliopisto käyttää, sekä monta muuta mielenkiintoista asiaa.

Erityisesti NS/Mozillan asetukset koskee tietysti minua, mutta tuo automaattisen konfauksen URL nyt lähinnä on se jonka tähden tämän muistiinmerkinnän teen kun vieläkään en sitä ole oppinut muistamaan:
http://proxy.jyu.fi/

[#] | @ 09:33 | k: 0





Sony USB driver for Windows® 98/98SE/ME/2000

Merkataan tänne muistiin tuo sijainti vastaisen varalle.

[#] | @ 09:31 | k: 0





Fear Effect 2: Retro Helix

Sen verran se jäi mielen perukoille kaivelemaan että piti käydä vielä toinen reissu polkasemassa CM:ssä ja poimia se sieltä. Molemmat kappaleet oli vielä jäljellä ja muita viitosen pelejä ei siinä läjässä sitten ollut, karun näköset flipperitkin jopa oli kympin ja tämä on sentään neljälle CD:lle levittyvä toimintaseikkailu!

No sitte kävin tarkistamassa etteikö niilläkin siellä niitä PS1:n muistikortteja muka ollut kun en aiemmin sielä niitä nähny vaan vain Prismassa. No en ollu kattonu tarpeeksi tarkasti, olihan niitä! Ja tolkun verran halvempia vielä kuin Prismassa.

Fear Effect 2: Retro Helix ja PSone Memory Card pakkauksessaan Fear Effect 2: Retro Helix; takakansi

MB:n seurannan mukaan kloonikortteja saa ihan älyhalvalla, mutta onhan aito sentään aito ja toisaalta nuo vaikuttaa olevan postimyyntiputiikkeja kaikki eli toimituskuluineen hinta nousisi silti ihan samaan kuin mitä nyt tuosta maksoin.

Tarra on samaa paperia kuin MemoryStickeillä :-)

PSone Memory Card

Retro Helixin levyt ovat lukupuoleltaan mustia! Moisia en ole ennen nähnykään ja ajattelin ensin että onko nämä jotain näyteikkunan mallikappaleita eli pelkkiä muovilevyjä vain ja siksi niin halpoja, mutta eivät sentään...

FE2:RH:n CD: etikettipuoli FE2:RH:n CD: musta lukupinta

Mukana on ohjekirjanen suomeksi joka on hyvin kattava ja kertoo mm. että muistikortti pitää olla paikassa 1. Sen varmistin vielä käytännössäkin eli ensin panin sen kakkoseen ja kun tallennus sinne ei onnistunut niin vaihdoin sen lennossa sinne ykköseen (mikä näytti toimivan).

Kortti on formatoimaton mutta peli ystävällisesti tarjoutuu sen formatoimaan; hyvä näin kun enpä muuta konstia siihen olisi tiennytkään.

FE2:RH tarjoaa muistikortin formatointia

No entäs se peli sitten? Joo, grafiikat on aika karut siihen siloteltuun karkkiin verrattuna mitä G-surfers tarjoaa, ja animaatiot ei ole yhtä hiottuja kuin PS2:n demoissa näytti olevan, mutta kyllä ne tähän hintaan kestää ja varsinkin kun ei ole vielä tuon parempaan kerjennyt tottuakaan. Sitä paitsi tässä pelissä on tunnelmaa! Ei ollenkaan niin vaikeaa kuin olin pelännyt ja miltä vaikutti alkuanimaation perusteella (sieltä tuli ohjetta jos vaikka minkälaista) sillä peli etenee ilman sen kummempaa hoppua ihan pelaajan tahtiin, ja tehtäviin ohjautuu melko luontojaan eli ainakin alussa vääriä siirtoja on vaikea, jos ei jopa mahdoton tehdä.

Tallennuspisteitä on ihan kiitettävästi ainakin tuossa alkupuolella eli kunhan muistaa hyödyntää niitä niin voi aina ottaa pakkia kätevästi kuolon koittaessa (se kysyy välittömästi että ladataanko edellinen tallennuskerta). Silti sykekin nousee (kirjaimellisesti, se nimittäin näytetään ruudulla ja vaihtelee hahmon kokemusten mukaan) kun örkkelöitä syöksähtää jostain ja niitä ryhdytään rusentamaan lyijyllä ennen kuin ne kerkiävät tehdä saman itselle.

CD:tä ei vielä tarvinnut vaihtaa kertaakaan eli en edennyt vielä neljännestäkään ensimmäisten kahden tunnin aikana. Silti se ei ollut kokemus joka itselle jäi; päin vastoin, eli koin kyllä tehneeni jo paljonkin joten kyllä tuossa pelattavaa riittää mulle pitkäksi aikaa. Pitäisi vain malttaa olla käymättä ratkaisuja ja vinkkejä paljastavilla sivuilla.

CM:ssä oli muuten myös niitä IR-sensorilla varustettuja kaukosäätimiä, ja siellä ne olivat kalliimpia kuin ne ilman sitä olevat, niin kuin minusta loogiselta tuntuisikin; ehkä Prismassa se halpa säädin oli viimeinen kappale josta ne halusivat eroon.

Lisätty: No one's surprised this story is capable of thirteen climaxes — Kröhöm... Google antaa muitakin taustakuvia samasta teemasta.

[#] | @ 00:02 | k: 0





Pleikkarille tarjouspeli

Fear Effect 2: Retro Helix olisi ollut CM:ssä tarjouskorissa älyhalvalla, mutta kun en tienny mitään ko. pelistä niin en sitte ottanu, tiedä vaikka olisi ollut surkea. Nyt sitte luen arvosteluja ja tulen siihen tulokseen että olis ehkä kannattanu ottaa (yhtä vailla täydet saanu kaikissa tähän mennessä näkemissäni arvosteluissa). Ei vain kesällä kulje nuita busseja niin tiuhaan että sinne tänään pääsisi enkä kehtaa toista polkupyöräreissua tehdä kun ensimmäinenkin meinasi olla kuolemaksi (melkein pelkkää ylämäkeä takaisin tullessa). Kaksi kappaletta siellä oli, pitää katsoa seuraavalla kerralla siellä käydessä onko yhtään jäljellä.

Ykkös-pleikan peli tuo on mutta kuvien perusteella mulle ihan riittävän hyvän näköinen. Tosin sitte sitä jos tahtoo tosissaan alkaa pelaamaan niin tarttee sen muistikortin (esim. viereisestä Prismasta 20€) mutta kyllä sitä nyt kokeilemaan pitäs pystyä ilmankin. Siellä Prismassa olin jo pudottaa leukani kun oli PS2:n kaukosäädin 20€ (normaalisti se on lähempänä 40€) mutta osoittautui että se on niille malleille joissa ei sitä IR-sensoria ole ja siinä ei ole virtanappia (liekö joku tekninen syy siihen) joten ei onnistanut.

[#] | @ 16:42 | k: 0





Sun avaa Javan ja Solariksen... ko?

Hitto! Pari viikkoa poissa kuvioista ja sillä välin open source -maailmassa rytisee. Pitkään sitä spekuloitiin mutta nyt näyttää jo vahvasti siltä että ainakin jotakin sieltä ulos saadaan.

Sun avaa Javan [ITviikko]
Sun muuttaa käyttöjärjestelmänsä avoimeen koodiin [ITviikko]

Sun will Open Java's Source [/.]
Sun COO Schwartz Promises Open Source Solaris [/.]
Sun Opens JDesktop Integration Components [/.]
Sun Demurs On Open-Source Java [/.]

[#] | @ 14:45 | k: 0





/.

OSS:
Is Swap Necessary? [/.]
Flash 7 for Linux Released [/.]
Mozilla, Opera Form Group to Develop Web App Specs [/.]
A New Look For Firefox [/.]
iPod May Not Have The Horsepower For Ogg [updated] [/.]
Linux Today Founder Calls for Boycott of Linux Today [/.]
Intel To Release Next-Gen BIOS Code Under CPL [/.]

SUSE 9.1 FTP Version Available [/.]
Also don't miss SUSE 9.1: The Complete Review recently published by DesktopOS.com.

Slackware Chooses X.org Server Over XFree86 [/.]
Mandrakelinux Goes X.org [/.]
Viimeinenkin Xfree86:n tuki lähti; saa nähdä taipuvatko vai taittuvatko.



Mikki
Microsoft Changes Tune Again On SP2 Installs [/.]
A Former Microsoftie Forecasts Microsoft Doom [/.]
Microsoft Receives Patent For Double-Click [/.]

Microsoft Patents The Task List [/.]
Ei hyvä helevetti! No onneksi tämä kommentti [/.] pelasti päivän. LMAO!

Ask Slashdot:What Keeps You Off of Windows?
ja siihen liittyen aikaisempi What's Keeping You On Windows?



Rauta
AMD's Socket 939, Athlon 64 FX-54 amd 64 3800+ [/.]

AMD Announces New Low-End Processor Line [/.]
Erittäin mielenkiintoinen ja mielestäni positiivinen kehityssuunta. Tämä P200 on hetkittäin vähän turhan hidas vakavaan käyttöön mutta menettelee surffilautana ja sähköpostin luvussa ihan ok - vähän lisää tehoja vain ja tämä olisi ihan huippu kakkoskone.



Kamerat
Digital Photography Composition 101 [/.]
Canon Digital Rebel Hacked Into A Pseudo-10D [/.]



Sekalaiset
Atlantis: Discovered at Last? [/.]

80,012 Text Messages In One Month [/.]
Yhden miehen hiljainen (napsuääntä lukuunottamatta) ja uskomaton protesti ilmaispuheiden perumisesta.

[#] | @ 13:52 | k: 0





ITviikko

Pointsec osti suuryhtiön salasanat viidellä punnalla
Poliisi laajensi Soneran teleurkintajutun koko maahan
AMD usuttaa EU:ta Intelin kimppuun
Apple korjasi päivitysmokansa
Taloustutkimus: suomalaiset heränneet suojaamaan koneensa

Microsoft valitti EU-sakoista välimiesoikeuteen
Asian käsittely luxemburgilaisessa välimiesoikeudessa kestää arviolta 5-6 vuotta.

Domain-nimien rekisteröinti ylsi ennätykseen
Mikä ihmeen Microsoft Internet?

Levy-yhtiöille ensimmäinen voitto piraatteja vastaan Saksassa
T. Karvonen on ilmiselvästi levy-yhtiöiden kanssa samalla linjalla paitsi otsikon, myös itse jutun sävystä päätellen.



Vanhempia juttuja:
Enkelini nimi on Nokia
NX-turvaa ympätään Linuxiin
Brasilia kehittää omaa Freedows-käyttöjärjestelmää
Virve petti Konginkankaalla
Tietoturvajärjestö vuoti tietoja
Koodia lainaillaan huolettomasti
Pankin ohjelmointiviasta kaaos Kanadassa
Microsoftin patenttilisenssit huolestuttavat Linux-kannattajia
Opera-selain vuotaa
XP:n kakkospäivitys suomalaisille syksyllä

Kari: Internet romahtaa vuonna 2006
<span class="sarkasmia">Onneksi pian sen jälkeen ufot tulevat maapallolle, kaikki spammaajat ja skammaajat tuhotaan ja perustetaan Uusi Uljas Maailmankaikkeusnet, missä kaikki on hyvin ja kukaan ei trollaa eikä fleimaa.</span>
Eli suomeksi sanottuna: saahan sitä puhua kaikenlaista.

Tietokonepöly voi olla ihmisille myrkyllistä
<div class="slashdot">
Pöly, joka makaa tietokoneen näppäimistöllä tai näytöllä, sisältää myrkyllisiä kemikaaleja, joiden tiedetään aiheuttavan lisääntymishäiriöitä

Vihdoinkin tiede selittää, miksi nörtti ei saa naista.
</div>

Symantec-pomo: Linuxin tietoturva on myytti
<div class="slashdot">
Symantec-pomon salainen päiväkirja, ja strategia:
  1. Hauku Linuxia turvattomaksi, luoden markkinat sovellustason tietoturvalle
  2. Tarjoa sovellustason tietoturvaa ensimmäisenä markkinoille
  3. ???
  4. Kääri voitot taskuun
</div>

Levy-yhtiöt torppaavat cd-kopiointia
Mikä? Valmiiksi äänitetty CD-levy? Mikä sellainen on? Ai niin se oli niitä 80-luvun hullutuksia...

[#] | @ 13:07 | k: 0





Microsoftilta kaksi paikkaa, IE paikkaamatta

[ITviikko]

Hah! Ei passaa Mikille valittaa [M$] kun on tämä W98; ne ei julkase näille vanhoille enää korjauksia muuta kun kriittisiin ja kun tämä ei ole sellaiseksi luokiteltu niin se siitä sitten.

No tämän ei kyllä pitäis minua koskea:
A denial of service vulnerability exists in the IDirectPlay4 Application Programming Interface (API) of Microsoft DirectPlay. Applications that implement this API are typically network-based multi-player games. An attacker who successfully exploited this vulnerability could cause the application to fail.

Mutta silti olis helpottuneempi olo jos sais systeeminsä paikata.

No onneksi sentään en IE:tä käytä muuten kuin Windows Updatessa.

[#] | @ 12:59 | k: 0





Itunes rantautuu Eurooppaan

[mikroPC.net]

[#] | @ 12:57 | k: 0





Ergopron näyttökortti

Aamunavauksena koitin Juhan vinkkaamaa Mars-mönkijän simulaattoria. Totesin ei-yllättäen, että Ergopron näyttökortti ei kanna mukanaan mitään 3D-ominaisuuksia, joita tuon simulaattorin ajaminen vaatisi. Onneksi se oli ihan fiksusti tehty eli osasi kertoa ongelman ja myös uninstall löytyi ja toimi.

Tämä kyseinen kortti on Matrox Millennium PCI, joka on ilmeisesti niin vanha, ettei sitä löydy edes Matroxin omalta vanhojen tuotteiden listalta. Linuxin kanssa se näin ollen toimisi luultavasti pomminvarmasti ;-) Ainakin joku on sille sopivat asetukset kerännyt yhteen paikkaan.

[#] | @ 10:51 | k: 0





Pleikkari kakkonen

Kun ilman mitään interaktiivisia hermoimpulsseja olemisen tuska oli pahimmillaan, harhailin Jyväskeskuksen Pelikeskukseen ja epä/onnekseni siellä törmäsin hyllyyn jossa myytiin kaupungin ehkäpä halvimmat Playstation 2 ja Xbox -konsolit. Ajatus Pleikkarista oli kyllä kummitellut mielen perukoilla jo koska kyseiseen paikkaan olin tullut, mutta varsinkin refurbished Xbox oli niin halpa että sitä rupesi toden teolla miettimään että on ehkä aika sijoittaa kodin viihdekeskukseen. Puoli päivää pähkäsin valintaani sillä Xbox oli halvempi kuin PS2 mutta vastaavasti sitten Xbox ei olisi toistanut DVD-elokuvia ilman kaukosäädintä, ja kaukosäätimen ostaminen olisi heti nostanutkin Xboxin saman hintaiseksi. Toisaalta asian voi tietysti nähdä niinkin että samaan hintaan Xboxin mukana saisi kaukosäätimen, mutta tuollainen tuputtaminen on minusta vastenmielistä ja ennenkaikkea tyypillistä Mikkiä.

Sonya on tosin PS2:n suhteen muistaakseni syytetty vähän samanlaisesta pakkomyynnistä sen muistikorttien osalta, sillä ilman muistikortteja ei pelejä pysty PS2:ssa tallentamaan. Vikka muistikortti ei olekaan pakollinen, sen hankkiminen on näin ollen silti lähes välttämätöntä, mikäli aikoo tosissaan pelata pelejä koska nykyiset pelit on niin pitkiä että Pelikeskuksen jätkän sanoin pitää olla melkoinen jeesus että pelaa pelin läpi kertarysäyksellä.

Itelläni vehje tulisi kuitenkin ensisijaisesti elokuvien katseluun ja cd-levyjen soittamiseen (tietokone on ollut ainoana musiikinsoittovälineenäkin tähän saakka) ja vasta sen jälkeen satunnaiseen pelailuun tarvittaessa joten muistikortti ei olisi kriittinen.

Pelikeskusmies oli jo kasannut minulle kalliin pläjäyksen johon olisi tullut muun muassa GTA: Vice City, mutta sain lopulta kasattua voimani ja otin pelkän konsolin. Peliajoistani on kuitenkin sen verran pitkä aika että en tiedä vieläkö jaksan siitä kiinnostua sen suuremmin.

Playstation 2 Xboxin pussissa Playstation 2 laatikossaan Sisältää demolevyn, ei jalustaa Mitä laatikosta pitäisi löytyä Mitä kaikkea tällä voi ja ei voi tehdä Sisältää IR-sensorin

Viimeisen kuvan mukaan tähän on sisäänrakennettu IR-sensori, kun jostain luin vielä pähkäillessäni että varhaisemmista yksiköistä se puuttui ja piti ostaa erikseen. Hyvä näin, kaukosäädin on todennäköisesti joskus hankittava vaikka ohjaimessa on kyllä ihan kohtuullisen pitkä johto eli sillä pärjää ensialkuun.

Mitä Playstation 2 -paketista paljastuu avattaessa Alkuasetukset

Ensin säädetään asetukset, ja vaikuttaa oikein hyvältä. Kyllä on tultu pitkä matka NESistä. Helsingin tuntee vaikkei sentään suomea puhukaan.

Pystyasennossa Björkin levy PS2:n kelkassa

Eihän tämä mitään ständiä tarvi pystyssä pysyäkseen, mahtuisikohankaan tuohon mihin nyt sopii niin täydellisesti jos olisi jalusta. Ja toistaa muuten tuon Björkin kopiosuojatunkin levyn mutta ohjekirja kyllä varoitteli ettei välttämättä toista kaikkia kopiosuojattuja eli niitä ei kannata ostaa jatkossakaan.

Yhteispotretti subbarin, telkkarin ja cd-tornin kanssa

Nykyinen järjestely; tietokonepöydän siirsin kamariin ja laitan siitä kuvia jossain vaiheessa tänne myös.

Ai niin, se piti vielä mainitsemani että alkuperäinen demolevy osoittautui yllättäen vialliseksi, joten paikallisesta ostaminen kannatti tässä tapauksessa koska kerkesin käydä sen vaihtamassa vielä samana päivänä ja sainkin itse asiassa kaksi demolevyä hyvityksenä.

Niin ja seuraavana päivänä kävin sitten sijoittamassa vielä yhteen oikeaan peliinkin eli ostin käytetyn G-surfers-nimisen pelin jossa lennetään tulevaisuuden rakettivimpaimilla pitkin ratoja. Vähän niin kuin sekoitus formuloita, rallia ja Stunt Car Raceria. Erittäin viihdyttävää, joskin tuskallista oikean käden peukalolle jolla hallitaan kaasua ja turboa yhtä aikaa (ohjaus saisi olla itse määriteltävissä).

[#] | @ 13:26 | k: 0





Villakoira

Janne ihmetteli kun kone pitää sirkkelin ääntä käynnistäessä. Minä en ihmettele enää kun avasin sen ja näin minkälaisen sukan sen näyttökortti oli kutonut. Kuvat eivät taas tee oikeutta mutta sain kaivaa pihdeillä potkurin kehikon sisältä pois paksuja kiinteitä tuppoja. Verkkokaupan paineilmapullolle olisi ollut taas käyttöä.

[#] | @ 12:47 | k: 0





Firefox Windows 98 tunkee itsensä jpeg-kuvien oletusohjelmaksi

Mistähän se johtuu? Eilen jo korjasin kerran Irfanviewin sen tilalle ja tänään se on taas ne ominut. Jotenkin tuntuu siltä että tämä liittyy siihen että se kysyi myös oletusselaimena olemisestaan eilisiltana vaikka sanoin sille jo kerran että ole oletus.

Joku muu vahvistaa tämän [m-zine] kummallisuuden, mutta tuo väittää päässeensä siitä eroon.

Lisätty: Korjasin ne oletusohjelmat taas kansion asetuksissa Irfanviewiksi (sama koski jpegien ohella kaikkia vakiokuvatyyppejä eli GIFit ja PNG:t kärsi samasta ongelmasta) ja lisäksi kävin Irfanviewin asetuksissa assosioimassa sen niihin. Saa nähdä pysyykö nyt, ja toisaalta että kysyykö Firefox taas kohta että tehdäänkö siitä oletusselain.

Lisätty: Jep, kyllä kysyy. Käskin sen olla hiljaa tästedes, koska tuo ei pidä paikkaansa eli se on oletusselaimena vaikka se itse luuleekin ettei ole. Eli jos tiivistäisin ongelman lyhyesti niin se vaikuttaa tältä:

Windows 98:n alla Firefox säilyttää tiedon siitä, onko se oletusselain vai ei, kuvatiedostojen (ainakin JPEG, GIF ja PNG) oletusohjelmavalinnassa. Jos mainitut kuvatyypit on assosioitu johonkin muuhun kuin Firefoxiin, se luulee, ettei se ole oletusselain [1], ja jos sen antaa asettaa itsensä oletusselaimeksi, käytännössä se silloin assosioi mainitut kuvatyypit avattavaksi Firefoxilla.

Tämä vaikuttaa melko suoraviivaiselta ja helposti täsmennettävältä bugilta joten ihmettelenpä jos sitä ei jo Mozillan bugitietokannoista löydykin — hyvässä lykyssähän tämä on korjattukin jo jossain uudessa buildissa.

[1] Kyse on siis vain Firefoxin käsityksestä, eikä siitä, miten asia todellisuudessa on. Firefox siis luulee, ettei se ole oletusselain, vaikka se todistettavastikin on sitä.

[#] | @ 10:50 | k: 0





Win98 ja hiiren keskinappi ja Firefox

Kas, se toimii kuten Linuxissa eli avaa valitun linkin uudessa tabissa. Pitääkö hiiren omat ajurit poistaa sen toimimiseksi halutulla tavalla koska tähän Ergoprohon niitä ei ole asennettu?

[#] | @ 00:45 | k: 0





Iso-Jussi

How Linux Saved My Files and My Job [J]
Jutussa mainittu BG-Rescue Linux tuntuu olevan pätevä apu, jos nimittäin sattuu olemaan korppuasema koneessa.

Xbox päihitti Pleikkari kakkosen ameriikassa! [J]
Nämä kaksi olivat itellä vastakkain konsolihankinnan suunnitelmavaiheessa.

[#] | @ 00:43 | k: 0





Olen selkä

W98:lla varustettu MikroMikko ErgoPro P200 palvelee tällä hetkellä tilapäisenä surffilautana.

[#] | @ 00:42 | k: 0