mummila.net Firefox [b] (cc)

Suur-Jyväskylän unicode-lehti

Näköjään paikallinen ilmaisjakelu käyttää (x)html:ää juttujen tuottamisessa:

Julkaisukonserteissa ei ole unohdettu Um Poetan –visuaalisia elementtejä.
Suur-Jyväskylän lehti, 29.9.2004

Eli unicodea siihen on yritetty ympätä; tuo – on sama kuin – (eli seuraavien yksinkertaisten lainausmerkkien välissä oleva viiva: '–').

[#] | @ 10:44 | k: 0





Münchenin Linux-projekti etenee

Münchenin kaupungin viranomaiset kertoivat keskiviikkona, että he jatkavat noin 14 000 julkisen hallinnon työaseman siirtämistä Linux-käyttöjärjestelmän pariin. Saksalaiskaupungin suunnitelmat etenevät viimeaikaisesta EU:n patenttilainsäädännön herättämistä huolista. Münchenin edustajan mukaan kaupunki tutkitutti mahdoliset patenttilain rikkomukset lain asiantuntijoilla, joiden mielestä riski on hyvin pieni.
HiTech Forum

[#] | @ 10:35 | k: 0





GSM-liittymät: online-hintavertailut

Pikaisella googletuksella löytyneitä:

GSM.fi - Vapaus valita
Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita vapaasti gsm-operaattorinsa. (...) Valikoimistamme löydät parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot juuri sinulle. Vertaile ja valitse rauhassa juuri sinulle sopivin liittymä.

http://www.gsm.fi/



GSM-hintavertailu
Tervetuloa GSM-hintavertailuun! Palvelun tarkoituksena on laskea antamiesi tietojen perusteella mikä on halvin liittymä juuri sinun käyttötottumuksillasi. Aloita erittelemällä alla olevalle lomakkeelle käyttämiesi puhelu- ja tekstiviestipalvelujen määrät. Huomaa, että myös viikonloppuisin soitetut puhelut merkitään kohtaan 'illalla'.

http://www.helpmenu.net/gsm/input.php



GSM-liittymien hintavertailu
Tällä sivustolla voit vertailla suomalaisten GSM-liittymien hintoja. Kun annat esitiedot, eli arvion siitä, mihin liittymiin soitat minkäkin verran minuutteina ja arvion kuukauden tekstiviestien määrästä kuhunkin liittymään ja painat "vertaile" nappia, saat graafisen esityksen hinnan suhteesta puhuttuun aikaan.

http://koti.mbnet.fi/jonkko/gsm/

[#] | @ 17:38 | k: 0





Ilmainen Windows XP Service Pack 2 -CD-levy

No kah kun kerranki ilmatteeksi jaatte niin tokihan otetaan... ja säästäähän siinä oman median kulut. Saatavana halutulla kielellä.

Tuotenumero Määrä Tuotteen kuvaus Hinta Tuotteen hinta
E85-03130 1 Windows XP Professional SP2 Finnish Patch CD Web Only Pro/Home $0.00 $0.00
Välisumma: $0.00


Postitustapa on tavallinen. CD-levyn pitäisi saapua noin 28 päivän sisällä.

Tietosuoja on Microsoftille tärkeää. Keräämme vain niin vähän henkilökohtaisia tietoja kuin on tarpeen tilauksesi käsittelyä ja toteutusta varten, emmekä käytä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Saat lisätietoja henkilökohtaisten tietojen keräämisestä ja käytöstä Tietosuojalausekkeestamme.

Ja vielä siinä perässä luki jotain pienellä präntillä että roskapostia saat tästä hyvästä jonka justiin kerkesin huomata kun painoin että kuittaa ja arvaa vaan antoko sen jälkeen mennä enää takasin, eipä tietenkään. Saattaa olla että tulee kaksi levyä mutta eipä se sen enempää maksa. :/

Ja nyt ei muuten enää onnistu kielen valinta kun koitan jäljittää sitä pientä pränttiä. Tyypillistä Mikkisoftaa.

No niin, jo sain sen ulos sieltä:

OIKEUDELLISESTI SITOVA SOPIMUS: NAPSAUTTAMALLA 'Lähetä tilaukseni' -painiketta hyväksyt (1) sopimusehdot (joihin sisältyy suostumus sähköpostiviestintään) ja (2) sen, että jäsenyysilmoituksen mukana toimitettavat ehdot koskevat tekemääsi hankintaa, mukaan lukien käyttöoikeussopimuksen ja takuun ehdot sekä vahingonkorvausvastuun rajoitukset ja poissulkemiset.

MS Suomi websec

[#] | @ 18:58 | k: 0





I, Robot

Ensimmäisenä sähköpostin avattuani iski silmääni otsikko Broken link in www.mummila.net, jonka lähettäjä oli minulle entuudestaan tuiki tuntematon Roy at SEVENtwentyfour. Kaiken kaikkiaan siis haiskahti pahan kerran siltä, että ovela spammeri oli keksinyt uuden kikan.

Valitsin viestin valmistautuen jo nakkaamaan sen roskiin, mutta yllättäen läpisilmäilty sisältö vaikuttikin ihan asialliselta! Se kertoo minulle sen, mitä otsikkokin lupailee:

On page http://www.mummila.net/mummila-arkisto/2004_04_01_arkistoitu.html when you click on "Aavikonkin", the link to http://www.mummila.net/mummila-arkisto/aavikko/ gives the error: Not found.

Viimeiseen asti epäileväisenä kävin vielä tarkistamassa tuon, ja totta vieköön, näin se oli juuri kuten tuo minulle kertoi!

As recommended by the Robot Guidelines, this email is to explain our robot's visit to your site, and to let you know about one of the problems we found. We don't store or publish the content of your pages, but rather use the link information to update our map of the World Wide Web.

Ahaa, eli kyseessä lienee jonkin sortin hakukonefirma. Pitäisi tarkistaa, onko tuommoisissa puheissa robottien ohjeista mitään perää.

Are these reports helpful? I'd love some feedback. If you prefer not to receive these occasional error notices please let me know.

Määritelmällisesti tämä lienee spamia eli ei-pyydettyä sähköpostia, mutta omassa tapauksessani tämä ei kuitenkaan ole ei-toivottua. Minulle tästä on hyötyä, vaikka voin kuvitella että on myös sellaisia webmastereita, jotka tuosta repivät pelihousunsa kun sähköpostin lähettäjän oletus on, että postitetaan ja jos ei halua sitä postia, sitä pitää erikseen pyytää.

Yhtiön pomo on pannut nimensä alle, tai ainakin niin halutaan antaa ymmärtää:

Roy Bryant

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Roy Bryant, roybryant@seventwentyfour.com
President
SEVENtwentyfour Inc.
http://www.seventwentyfour.com


Enemmän tällaisia hyödyllisiä toimintoja ei-pyydettyltä postilta, sanon minä!

Tuon lähettäjä on minulta ainakin yhden tutustumisvierailun saitilleen ansainnut.

[#] | @ 09:20 | k: 0





Bloggerin viime päivät

Kuvittelenkohan vain, onko sattunut hyvä tuuri, vai onkohan ne tehneet jotain palveluarkkitehtuurille? Tuntuu siltä, että parin viime vuorokauden sisällä en ole saanut yhtään virheilmoitusta ja vasteajatkin on olleet kiitettävät!

[#] | @ 13:58 | k: 0





Ruotsin telehallinto läksyttää TeliaSoneraa

Ruotsin posti- ja telehallintoviranomainen PTS arvosteli viikon lopulla teleyhtiö TeliaSoneran verkkovierailumaksuja. TeliaSonera on saanut ennenkin siipeensä kalliista maksuistaan. (...) TeliaSoneralla on lokakuun 22. päivään asti aikaa oikoa maksujaan, DI kirjoittaa.
digitoday

[#] | @ 21:55 | k: 0





Microsoftia syytetään hakukoneiden spammaamisesta

Microsoft verkkopalvelun Solution Marketplace-portaalissa on käytössä hakukonetulosten manipulointitekniikka, jossa käyttäjälle ja hakuroboteille näytetään eri sivustot.
digitoday

[#] | @ 21:52 | k: 0





Customer Service with a Twist

Customers of British cable firm NTL were subjected to a barrage of profanity after a malicious hacker or disgruntled employee changed the company's telephone service message, the Sun said in its Monday edition. (...)

You are through to NTL customer services. We don't give a (expletive) about you. We are never here. We just (expletive) you about, basically, and we are not going to handle any of your complaints. Just (expletive) off and leave us alone.


Yahoo!

Isoniso plus Yahoo!:lle täsmällisyydestä, eli kun sanoivat malicious hacker pelkän hakkerin sijasta.

[#] | @ 21:43 | k: 0





Kubotek’s man-sized speakers

When these come out in spring 2005 a pair of them will set you back Y7.35 mn ($66,000), which is probably about what it’ll cost to put a down payment on the massive, soundproofed apartment you’ll need to put them in.
engadget

[#] | @ 21:30 | k: 0





Smart helmet for motorcyclists

CNN engadget

Vieläkö joku muistaa Katuhaukan?

[#] | @ 21:19 | k: 0





The magic 'Six' (6GHz) has been broken

Xtreme Systems

They're Finnish. They don't need liquid nitrogen. Couldn't they have just put their PC outside?
/.

engadget

[#] | @ 21:01 | k: 0





OGO review

OGO
The OGO is basically a device meant to hit the market of kids who are texting, instant messaging and emailing a lot. the point between a two way and a sidekick. the back of the box says This is Ogo. It does IM, it does e-mail, it does text. All in one. All at once. Any time, any place - in your hand, on the bus, at the beach, at home, at large. You don't need a computer, you don't need a wire. You get the message. Send word. And welcome to the Ogosphere.
3gCoding.com engadget


Minnekä arvostelijan shift-näppäin on kadonnut?

[#] | @ 20:52 | k: 0