mummila.net Firefox [b] (cc)

Sihteeri

Secretary

You must like to spank or be spanked, because your romance is remeniscent of Secretary. A truly modern love story, it shows that you don't need to be conventional to be normal. You're probably the type that owns a whole lot more leather than what's upholstering your car or sofa. Yeah, you know what I mean.

What Romance Movie Best Represents Your Love Life?
brought to you by Quizilla

Quizilla SchizoBlog Kingdom Blogout


Sääret Ensin ajattelin, että taas yksi tyhjänpäiväinen testi, mutta sitten kun näin IMDb:ssä elokuvan mainosjulisteen kuvan, ymmärsin heti, että tulos oli osunut nappiin. Ja jos oheisen pikkukuvalinkin takana oleva kuva ei ole riittävän iso, niin on niitä vieläkin isompia.

[#] | @ 17:13





Kommentit: 11

Lord Boredom kirjoitti...

Kappas vaan, sama tulos. Taas.

18:23  


Jani kirjoitti...

Tässä kävi tosiaankin tuuri sikäli, että en ilmeisesti ole nähnyt yhtäkään tuosta mahdollisena tuloksena olevista elokuvista ja mikäli saan päättää niin en tule näkemäänkään (koska rakkauselokuvien alapuolelle luokittelussani taitavat jäädä vain romanttiset komediat). Eli ilman tuota nimenomaista tulosta minulla tuskin olisi ollut mitään aihetta edes noin nysään merkintään.

18:37  


Lord Boredom kirjoitti...

Heii, äläs nyt aivan täysin romanttisten komedioiden genreä tyrmää - Groundhog Day ('Päiväni Murmelina') on erittäin, erittäin mainio Bill Murrayn tähdittämä romanttinen komedia. Toisaalta, ei yksi timantti vielä kesää tee.

19:47  


Jani kirjoitti...

“Groundhog Day ('Päiväni Murmelina') on erittäin, erittäin mainio Bill Murrayn tähdittämä romanttinen komedia.”

No se on kyllä ihan totta, joskaan en osaa sitäkään katsoa sen romanttisen komedian luonteen tiedostaen, vaan pikemminkin siitä huolimatta. Sen veikeä juonikoukku on luonteeltaan suorastaan scifiä, ja saa uomo universale -wannaben minussa joka kerta uppoamaan samantyyppisiin ‘entäpä jos’ -pohdiskeluihin kuin mitä lottovoittospekuloinnit ovat nähtävästi toisille: mitä kaikkea sitä voisikaan tietää ja osata, jos kaikkea saisi harjoitella halutessaan vaikka loputtomasti.

Jääveistoksien tekeminen ja pianonsoitto olisivat minulle vain alkua, jos käytettävissä olisi loppumattomat elämät. Minusta tulisi täydellinen kaikessa, kaikessa, buhaahahhaaaaa!!

“Toisaalta, ei yksi timantti vielä kesää tee.’

Totta, paistaa se päivä joskus sokeaan kanaankin.

20:05  


Elämätön kirjoitti...

Luojan kiitos minä olin sentään Casablanca. Siinä on muuten iso ero teikäläisiin. Jos olisin oikein fiksu, voisin analysoida tuon eron oikein syvällisesti.

On tosin pakko myöntää, että natsit ei ole koskaan jahdanneet meikäläistä.

20:08  


Jani kirjoitti...

“Jos olisin oikein fiksu, voisin analysoida tuon eron oikein syvällisesti.”

Ei siihen tarvi fiksu olla (eikä tämä vihjaa, ettetkö olisi). Syvällisen vaikutelman luomiseen riittää, että rohkenee olla rehellinen itsensä suhteen. Toisaalta voisi mennä vieläkin pidemmälle ja väittää, että sitä se syvällisyys nimenomaan onkin: rohkeutta porautua oman mielensä syvimpiin syövereihin.

“On tosin pakko myöntää, että natsit ei ole koskaan jahdanneet meikäläistä.”

Ai niin tietysti, siihenhän se viittasi. Ja minä kun jo luulin, että kerrankin on tehty testi jossa vastausvaihtoehdot eivät ole ääliömäisen suoraviivaisia vihjeitä siitä, mitä tuloksia kullakin voi saavuttaa. Nähtävästi se vain tässäkin sitten oli pelkkä harha ja johtui siitä, etten ole kyseisen genren ylimpiä ystäviä enkä siksi tiennyt, mistä ne vaihtoehdot kertoivat.

20:25  


Dyro kirjoitti...

Minunkin rakkauselämäni olisi Casablanca; harmi vain etten muista ollenkaan mitä elokuvassa tapahtuu. Sen tiedän että siinä on pääosassa Humphrey Bogart. Minun elämäni pääosassa olen minä itse, ja muistan elämäni juonenkin osittain. Lisäksi tämä elämä on väreissä ja kolmiulotteinen, mutta kenties mustavalkoinen ja kaksiulotteinen Casablanca on sopiva approksimaatio. Tai halpa jäljitelmä, miten sen nyt ottaa.

Todellisuudessa kyllä osuvampi elokuva olisi se, jossa mies rakentaa ultrakevyttä lentokonetta, ja jossakin vaiheessa kala ui ilmassa ja niin edelleen. Elokuvassa on repliikki "love hit me like an elephant", minkä voi ymmärtää miten mielii. Tietenkään en muista elokuvan nimeä.

20:29  


Jani kirjoitti...

“Minunkin rakkauselämäni olisi Casablanca; harmi vain etten muista ollenkaan mitä elokuvassa tapahtuu. Sen tiedän että siinä on pääosassa Humphrey Bogart.”

“Play it again, Sam.” Nyt pitää ihan tarkistaa että menikö kohalleen? Meni.“Minun elämäni pääosassa olen minä itse, ja muistan elämäni juonenkin osittain. Lisäksi tämä elämä on väreissä ja kolmiulotteinen, mutta kenties mustavalkoinen ja kaksiulotteinen Casablanca on sopiva approksimaatio.”

(Ruoskin sisäisen pikku pilkunviilaajani vaientaakseni sen huudon: “aika on ulottuvuus!”)

“Tai halpa jäljitelmä, miten sen nyt ottaa.”

Jostain syystä päähäni hiipii ajatus t-paidasta, jossa lukee: “Casablanca on pelkkä halpa jäljitelmä minun elämästäni!” Siitä, kuka sellaista pitäisi, tai pitäisikö kukaan, minulla ei ole kyllä aavistustakaan.

“Todellisuudessa kyllä osuvampi elokuva olisi se, jossa mies rakentaa ultrakevyttä lentokonetta, ja jossakin vaiheessa kala ui ilmassa ja niin edelleen. Elokuvassa on repliikki »love hit me like an elephant», minkä voi ymmärtää miten mielii. Tietenkään en muista elokuvan nimeä.”

Ja minulla on aukko sivistyksessä kun en noin mielenkiintoiselta kuulostavaa elokuvaa nähnyt! Koetin onnea Googlella, mutta ei käynyt flaksi.

Tosin Yellow Submarine jäi sekin kesken kun ei huumorintajua riittänyt vielä teini-iässä.

20:48  


Jani kirjoitti...

“...kohalleen? Meni.“Minun elämäni...”

(Sisäinen pilkunviilaaja kukistaa lopulta sortajansa)

Laitoin pisteen väärälle puolelle linkin sulkevaa </a>-tagia! Aaaargh!

20:57  


Re2 kirjoitti...

"Your romance is more of a love that needs to bloom within, just like Hedwig of Hedwig and the Angry Inch. The film features an East German transsexual who is seeking her "other half" after constant betrayal. You must love yourself before you can need another. You're starting to realize this, along with the fact that you don't need a significant other to be a complete person. Your "other half" has been inside you all along."

Suorastaan pelottavaa...

13:54  


Jani kirjoitti...

“The film features an East German transsexual who is seeking her »other half» after constant betrayal.”
(pronominin korostus omani)

Kun sukupuolittuneessa kielessä viitataan transseksuaaliin, niin valitaanko käytettävä pronomini silloin alkuperäisen vai kyseisellä henkilöllä tähtäimessä olevan sukupuolen mukaan? Kas siinä jälleen yksi minulta vielä puuttuva turha tiedonmurunen, jollaisia määritelmäni mukaisesti tykkään haalia.

14:23  






Kirjoita oma kommenttisi

« Takaisin etusivulle