mummila.net Firefox [b] (cc)

Krapulapolkkausta

Pahoittelut edellisestä. Merkintöjä tiivisti sen ytimen paljon tyylikkäämmin.

Jotain tarttis tehdä.

So, I've decided to take my work back underground... to stop it falling into the wrong hands.
Dr. Lawrence Angelo, The Lawnmower Man


Watch my back, sano kyttyräselkä.

[#] | @ 18:42





Kommentit: 14

Vajaatoimittaja kirjoitti...

Joku käyrämielihän voisi väittää, että noin voimakas reagointi saattaisi osoittaa että kuulut ko. yhteisöön! Vaan sellaisiahan ne ovat.

19:07  


b. kirjoitti...

Marginaalillekin on kerääntynyt Blogoslaviassa ihan oma sisäpiirin jengi, sellainen muodostuu väkisinkin jokaiselle aktiiviselle blogistille. Turha siis kiljua sisäpiireistä, sen huutaminen on sinultakin aivan yhtä uskottavaa kuin julkkiksen ilmoitus juorulehdessä, että ei halua julkisuutta.

"Ei sinutella" on sadan joukossa varmaan ainoa, joka voi sanoa olevansa siellä ilman "sisäpiiriä".

20:31  


Anonymous kirjoitti...

Kyllä. Huvittavinta tosin merkinnässä oli se, että henkilö nimenomaan kuuluu yhteisöön, vaikka vihaa kuulumista yhteisöön ja kokee yhteisön vastenmieliseksi. Tällöin ratinionaalista tietysti olisi vaihtaa yhteisöä tai yrittää muuttaa yhteisöä tai itseään. Jätän kotitehtäväksi miettiä, että mikä (mitkä) vaihtoehto on paras.

-Mikko Moilanen

20:38  


Ugus kirjoitti...

Jep, b. puhuu asiaa. Me sinisenkirjanmarginaalinsisäpiiriläiset täällä vaan vuoron perään sisäpiirisesti kommentoimme.

21:02  


Anonymous kirjoitti...

Älä kiukuttele. SKM:a on kiva seurata, mutta saahan sitä silti odottaa tulemista, eihän se ole sinulta pois, eihän.

Virkeitä heräämisiä seurassasi edelleen toivoen

Muudan

21:32  


Anonymous kirjoitti...

Oujea, Maalainenkin on sulkenut kommenttiosastonsa. Tässä on tapahtumassa ilmiö, jossa eräitä henkilöitä ei voi parodioida, koska he tekevät sen itse..

"Sananvapauden" puolesta meuhkaajat on ottanut "ennakkosensuurin" käyttöön eli sanoutuneet sananvapaudesta kokonaan irti!

-Mikko Moilanen

22:03  


Anonymous kirjoitti...

Mikä on tietysti erittäin ratinionaalista ja kognitiivisen yläluokkaista käytöstä "sanavapauden" puollustajilta :)

-Mikko Moilanen

22:07  


Anonymous kirjoitti...

KyLlä Me kaIKkI TääLlä olEMme OsA SkM:n yhTeiSöStä. HAlATaaN?

Ja joS sinÄkIn suLjeT komMentTiOsaStoSi minÄ AmmUn TÄmÄn jÄnikSeN!

Anonyymi-Sivusta

22:20  


Jani kirjoitti...

Ihastuttavaa, kertakaikkiaan, hyvät ihmiset! Ihastuttavaa, kuinka moninaisia, kärkeviä ja autenttisia mielipiteitä teistä voikaan saada irti.

Lohdutukseni on osoitettu jänikselle: henkiriepusi on turvassa tällä kertaa, sillä kommenttiosaston sulkeminen on juuri niin maalainen teko, että täällä ei sellaiseen ikipäivänä sorruttaisi. Se olisi täysin vastoin tähänastista linjaani, ja sellaisena juuri jotain mitä voisinkin tehdä, eli se olisi loogista, joten minä en missään tapauksessa niin tule tekemään!

Lopuksi johdatan teidät vielä Hyvärinen J.:n viisauden pariin. Tämä mies tietää, mistä puhuu.

22:44  


Anonymous kirjoitti...

Ei olisi kyllä pitänyt avoimesti juhlia "sanavapauden" "puollustajien" viimeisintä siirtoa, mutta koska he laittoivat itsensä "Spy vs Spy" -pelissä tapahtuviin pattitilanteisiin verrattavissa olevaan tilaan - jossa jokainen siirto on fataali - niin odotan mielenkiinnolla (ja innokkaana) milloin kommenttiosastot aukeaa.

-Mikko Moilanen

23:13  


Anonymous kirjoitti...

Spy vs Spyssahan pattitilanteessa olevan kannatti purkaa pattitilanne mahdollisimman nopeasti, mutta en usko pääseväni kovin pian kommenttiosastolle..

Niin tai näin, niin tämä erä meni kyllä juuri tasan 6-0 :) (ja oli jo aikakin)

-Mikko Moilanen

23:26  


Jani kirjoitti...

Mikko, täytyy tunnustaa, että minulla ei ole enää mitään hajua, mistä sinä puhut. Kävin näetsen juuri junttilaisen blogia katsomassa, ja kyllä siellä kommentointimahdollisuus on tarjolla niin kuin ennenkin.

00:03  


Anonymous kirjoitti...

No niimpä näyttää olevan. Onkohan Blogger sekoillut vai onko toiminta ollut nopeaa? Ei ehkä saa ikinä tietää, mutta tästä eteenpäin pitää aina muistaa väsytellä kalaa kaikessa rauhassa.

-Mikko Moilanen

00:22  


Anonymous kirjoitti...

Spy vs Spy on Commodore 64:lle tehty agenttipeli, jossa mm. MADistä tutut agentit teki kepposia toisilleen. Jos ei muuta, niin opetti peli ainakin kiusaamisen ja kepposen (hack) eron. Jos olisin parempi ohjelmoija, niin tekisin pelin GNU/Linux-systeemille. Mainittu peli sopisi vielä nettipeliksi paremmin kuin hyvin.

Pelistä lisää Googlen antamassa ensimmäisessä linkissä:

http://www.gamespot.com/c64/strategy/spyvsspy/

Eipä tosin aikaa pelailla peliä olisi, jos nyt ei niin paljon ole haluakaan, sillä onhan olemassa elämä, mitä jotkut virheellisesti tuntuvat pelinä pitävän.

Elämässä on yksi ylivertainen piirre peleihin verrattuna, ja se on se, että elämässä kaikki on todellista. Peli on vain peliä.

-Mikko Moilanen

01:12  






Kirjoita oma kommenttisi

« Takaisin etusivulle