Sähköpostia ei muuten tosiaan enää blogin tiimoilta tule

24. marraskuuta 2010 klo 19.21
Sijainti: Blogit: Silmänkääntövankila

Sähköpostia ei muuten tosiaan enää blogin tiimoilta tule, toisin kuin ennen. Mistähän se kertoo? En usko feibun olevan sen takana, sillä feibuitse en ole saanut yhtään uutta tuttavaa, kun taas nuo sähköpostit olivat henkilöiltä, jotka olivat blogia lukeneet ja halusivat vaihtaa ajatuksia kommenttipalstan ulkopuolella.

Ei, voin sittenkin olla väärässä: jospa ne, joiden ihmisiä netistä löytääkseen olisi ennen pitänyt koluta blogeja, ovat nyt feibussa, mutta toisin kuin minä, kaveroituvat siellä aktiivisesti uusien ihmisten kanssa.

Tekisi myös mieli vedota blogien määrään nykyisin, mutta aika vähän olen itseni kaltaisia päiväkirjasekopäitä kaikkien näiden uusien joukosta tähän mennessä löytänyt. On kuin meidän kaltaisemme eivät jostain syystä ole lisääntyneet yhdessä mm. muotiblogaajien kanssa (wink).

Vanhoista hyvistä ajoista puheen ollen, olen leikitellyt ajatuksella, että menisin blogipikkujouluihin. Nähdään ehkä siellä? (Mutta pidetään tämä ihan meidänkeskisenä salaisuutena. En halua tuottaa pettymystä, jos en lopulta kykenekään venymään perille.)

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Silmänkääntövankila)