Avainsanana Polar

Polarista tuotu sisäpyöräily kirjautuu ”pyöräilyksi” Heiaheiassa

21. huhtikuuta 2018 klo 17.23
Sijainti: Vianhallintajärjestelmät: HeiaHeia Support
Avainsanat: HeiaHeia, Polar

Käytän Polar Flow’ta treenieni kirjaamiseen, ja ne tuodaan sieltä Heiaheia-tililleni automaattisesti. Tämä toimii muutoin ihan hyvin, mutta sisäpyöräily kirjautuu jostain syystä Heiaheiassa tavalliseksi pyöräilyksi. Olen ruukannut korjata nuo Heiaheian puolella jälkikäteen, mutta olisi kätevää jos tämäkin toimisi automaattisesti niin kuin pitää.

Liitteenä on esimerkkikuva tämänpäiväisestä treenistä Flow’ssa ja Heiaheiassa.

(En ole varma onko vika Heiaheian vai Polarin päässä, mutta ajattelin kokeilla ensin tätä kautta.)

Kuvakaappaus-HH-vs-Polar.png

Vastaa viestiin sen kontekstissa (HeiaHeia Support)

Seuraajatoiminto ja muita vikoja

2. joulukuuta 2016 klo 17.53
Sijainti: Muut: Polar
Avainsanat: Polar, saavutettavuus

Terve.

Minulla on vaikeuksia saada seuraajatoimintoa pelittämään Flow’ssa (webversiossa): olen lähettänyt seuraamispyynnön kaverilleni (hänen profiilisivullaan nimen alla lukee ”Pyyntö odottaa”), mutta hän ei saa siitä mitään ilmoitusta. Vastaavasti hän on omalla tahollaan yrittänyt seurata minua, mutta minulle ei ole tullut siitä mitään ilmoitusta hyväksyttäväksi.

Tuon profiilisivulla olevan Seuraajapyyntö-namiskan toiminta on muutoinkin aika surkeaa: sen tila ei muutu napsautuksesta, vaan vasta sivun uudelleenlatauksella (F5) sen napin tilalle ilmestyy tuo ”Pyyntö odottaa”/”Cancel request” (lisäksi tuo hoverilla ilmestyvä teksti on vailla suomennosta).

Mitenkä tuon seuraamisen saisi toimimaan?

(Yritin ensin lähettää tämän palautteen Ota yhteyttä -sivun kautta, mutta siellä lähetysnapista tuli vain ”Please wait…” -teksti siihen napin viereen eikä sen jälkeen tapahtunut mitään. Sivustonne toimivuus kaiken kaikkiaan ei nyt kyllä oikein vakuuta.)

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Polar)