Avainsanana Sony

Edullinen ja hyvä perusälypuhelin

30. joulukuuta 2015 klo 10.18
Sijainti: Muut: Markantalo
Avainsanat: Sony

Laitteiston puolesta todella hyvä: löytyy muistikortilla laajennettavuutta, vesitiiviyttä ja erillinen kameran laukaisunappi. Nano-SIM-paikka on ehkä hieman poikkeuksellinen, mutta operaattoriltahan noita saa jollei leikkuria omista. Rakenteeltaan varsin siro ja etenkin korallinvärisenä vetosi naispuoliseen käyttäjään myös esteettisesti.

Käyttöjärjestelmänä yhä 5.0 eli alkaa jo olla vanhahko, mutta mikäli luen valmistajan sivuja oikein, 5.1:n yli hypätäänkin sitten suoraan 6.0:aan mikä parantanee jo valmiiksi hyvää akkukestoa entisestään. Valmistajan räätälöinnit itse käyttöjärjestelmässä vaikuttivat kohtalaisen vähäisiltä, mikä on hyvä asia.

Sen sijaan lisäohjelmiin oli sitten kyllä lykätty taas useimmille valmistajille tyypilliseen tapaan kunnon turvotuspaketti jonkinlaisen oman sovelluskaupan muodossa, ja laite spämmäsi sieltä harva se päivä joitain maksullisten sovellusten ostotarjouksia. Eikä Sony ole asiakkailleen edes tiedostoselainta raaskinut lunastaa, vaan se oli File Commanderin ilmaisversio, joka sekin nalkuttaa ostamaan maksullisen version.

Mutta tähän hintaan erinomainen älypuhelin ainakin aloittelevalle peruskäyttäjälle joka tarvii lähinnä puhelinta, teksti- ja pikaviestintä, kameraa ja kenties 1-5 muuta sovellusta.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Markantalo)

Täältä puuttuvat puhelimet kokonaan

4. joulukuuta 2015 klo 16.03
Sijainti: Muut: Sony
Avainsanat: saavutettavuus, Sony

Täältä puuttuvat puhelimet kokonaan. Haku (esim. Xperia M4) ei tuota hyödyllisiä tuloksia. Palauteasteikko on ”ei tärkeinä”-”tärkeinä”, hö?

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Sony)

WHAT’S HAPP’NEEEEEENG

13. elokuuta 2013 klo 14.47
Sijainti: Videosivustot: YouTube
Avainsanat: Canon, GoPro, Sony, video

WHAT’S HAPP’NEEEEEENG

Vastaa viestiin sen kontekstissa (YouTube)

Fujitsu-Siemensin ja Sonyn läppärit

31. elokuuta 2010 klo 15.20
Sijainti: Blogit: Pikku Hiiri nakertaa häntäänsä
Avainsanat: Fujitsu-Siemens, Sony

Voihan siihen vanhaan läppään asentaa Linuxin, jottei ihan tyhjänä tarvitse eteenpäin lahjoittaa.

Minullakin on huono kokemus Fujitsu-Siemensin koneesta, mutta se oli pöytäkone. Toisaalta taas pikkuveljellä on FS:n läppäri, joka on hänen mukaansa paras kone mitä hänellä on ikinä ollut (enkä minäkään muista sen kanssa mitään ongelmia koskaan olleen). Mutta nyt seuraankin mielenkiinnolla tätä, että mitä tulet tuosta Sonysta pitämään. Niistä kun minulla ei ole yhtään kokemuksia, ja ne ovat ainakin hintansa puolesta olevinaan oikein eliittiluokan laitteita.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Pikku Hiiri nakertaa häntäänsä)