Viestit paikassa Sulat

Blogeihin perustuvat kirjat

5. toukokuuta 2010 klo 17.52
Sijainti: Blogit: Sulat
Avainsanat: blogaaminen, kirjallisuus

Missä formaatissa ne tähän mennessä julkaistut, blogeihin perustuvat kirjat sitten ovat? Onko ne työstetty sellaisiksi, että niillä on lähtökohtiensa kanssa yhtä vähän tekemistä kuin “perustuu tositapahtumiin” -elokuvilla? En ole edes selaillut yhtään sellaista kirjaa, vaikka niitäkin on käsittääkseni jo monta julkaistu.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Sulat)

McEwan-sitaatti kuin lastenkirjasta

8. huhtikuuta 2010 klo 15.40
Sijainti: Blogit: Sulat
Avainsanat: Ian McEwan, kirjallisuus

Tuo sitaatti kuulosti hämmentävän tutulta, ihan kuin olisin lukenut sen jostain lastenkirjasta joskus. McEwania en sen sijaan ole koskaan lukenut.

Olen iloinen, että kirjoitit tämän sen sijaan että olisit deletoinut koko blogin.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Sulat)

En tajua ihmisiä jotka haluaisivat aina nukkua

17. maaliskuuta 2010 klo 10.47
Sijainti: Blogit: Sulat
Avainsanat: uni

Minä en tajua ihmisiä jotka haluaisivat aina nukkua. Jopa sellaisina aamuina, joina herään yöunesta virkistyneenä, on parhautta nimenomaan päästä käyttämään sitä potentiaalia. Nukkumaanmenosta on sentään tullut siedettävää, kun lääkkeet tekevät niin raukeaksi ettei pysty tekemään mitään, mutta ei kai kukaan voi jatkuvasti olla raukea?

Hmm, ehkä sittenkin voin käsittää sitä nukkumishalua kuvittelemalla, että enin osa unista olisi niitä virkistäviä, ja ettei tarvitsisi koskaan siirtyä näiden tilojen (uni ja valvominen) välillä. Olla siis pysyvästi elähdyttävien unien maailmassa. Minun unenlaadullani jatkuva nukkuminen olisi kammottavaa. Tämä valve-elämä ei olisi mitään siihen verrattuna.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Sulat)