Revin kaikille blogeille yhteiset tyylijipot erilliseen tiedostoon ja sisällytin sen sitten kaikkiin niiden omien tyylitiedostojen edelle; näyttää wörkkivän ihan oikein mutta pitää vielä olla varuillaan sen varalta että jokin jossain ei toimi. Siihen yhteiseen tiedostoon tuli nyt kyllä lähinnä tuommoset koristeelliset jutut kuten lainausten ja teosten nimien kursivointi että ei sen toimimattomuudesta mitään vakavia seurauksia pitäisi olla.

Tuo yhteinen tiedosto on osoitteessa http://www.mummila.net/styles/blog.css eli siihen viitataan saitilla olevilta sivuilta suhteellisella URL:llä “/styles/blog.css”. Saapi toki minun puolesta käyttää muillakin saiteilla, ei siinä mitään ihmeellisyyksiä ole. En kylläkään ota mitään vastuuta sen käytöstä ja toimivuudesta jatkossa. Voisikin itse asiassa varustaa sen jollain sopivalla lisenssillä.

Muokattu: No niin, lätkäisin sille CC-GPL:n lisenssiksi. Tiedä hänen sopivuudestaan tai -mattomuudestaan, mutta PD:stä CC pelotteli niin kovasti ettei sitäkään tohtinut laittaa.

Muokattu 30.4.2004: Kauhija bugi siinä tyylitiedostossa tai pikemminkin sen käytön ideassa mulla; käytin id:tä kun olisi pitänyt käyttää luokkaa. Koska vanhoissa postauksissa tuo bugi on yhä enkä sitä korjaa (niitä on aivan liikaa) niin jätin toistaiseksi myös vanhat määritelmät tyylitiedostoon, mutta lisäsin siihen nyt ne samat määritelmät myös luokkina ja käytän tästedes postatessa luokkaa. Vikahan oli siinä että kun id:n pitäisi olla yksilöllinen niin minä käytin sitä monta kertaa, siis esimerkiksi jokaiselle lainaukselle. Onneksi kaikki selaimet näyttivät korjaavan mokani puolestani, mutta toisaalta sen tähden en sitä tätä aiemmin huomannutkaan.