Louhi on kaikessa hiljaisuudessa tuonut ällistyttävät lisäedut käyttäjilleen:

“Kesäkuusta 2004 lähtien olemme tarjonneet kaikille webhotelliasiakkaillemme todella monipuoliset Urchin-statistiikat www-sivuston käytöstä ilman lisämaksua.”

“22.6.2004 – Kasvatimme webhotelliemme liikennesuosituksia.”

Jälkimmäinen tarkoittaa minun osaltani sitä, että standard-pakettiini kuuluu nyt aiemman 3Gt liikenteen sijasta 5Gt kuukausiliikennettä. Harmi vain että levytila (200Mt) ei kasvanut; itse asiassa olisin tarvinnut enemmän sitä kuin tuota liikenteen kasvua mutta tämä kuukausi on koneen hajoamisen takia ollut muutenkin poikkeuskuukausi eli liikennettä ei ole voinutkaan tulla normaalisti ja tilaa on joutunut käyttämään varmuuskopioinnissa.

Hassua ettei tuosta ole laitettu edes postia (todella kiitettävän ankara mainospostipolitiikka vai kämmi?) vaan huomasin tämän epäsuorasti sitä kautta että läksin tarkistamaan levytilan käyttöä ja hoksin siinä että kaistaa on 5Gt.

Parhaillaan siirrän tuonne saitille backuppaamiani valokuvia P-niemessä tämän vanhan koneen kiintolevylle jotta saan niiden viemän tilan (40 megatavua) vapautettua. Täältä ne pitäisi myöhemmin saada sitten palautettua omalle koneelle hubin kautta.