Välilehti-illuusio

Nyt on koko saitti (hakua, joka vielä roikkui, myöten) päivitetty käyttämään välilehti-illuusiota myös Bloggerin, lisenssin ja selainsuosituksen osalta. Korjasin vieläpä nyt sitten sen selainsuositussivun niin, että se toimii myös IE:ssä koska en missään tapauksessa haluaisi, että IE:n surkeus estäisi saitillani surfaajaa löytämästä Firefoxia. En kuitenkaan jaksanut etsiä sen kummempaa ratkaisua kuin ohjata IE:llä selaajat suoraan getfirefox.com-osoitteeseen, joka välilehti-illuusiossakin on kyseisen lehden sisältö. IE:llä selaajat vain menettävät välilehdet siinä vaiheessa.

Lisätty 28.7.2004: Noniin, shwiddunääs. Oli menny vanha versio mummila.netin saitinlaajuisesta tyylitiedostosta jossakin vaiheessa linjalle ja tästä johtuen Villiminkin välilehti oli väärän (vanhan) värinen. Korjasin sen, saa sitten nähdä menikö muita vikoja samalla.