Ylälaidan välilehtisysteemin ramplasin melkoisen kokolailla uusiksi. L.B:n yläpalkin hakusysteemi (Bloggerin omia juttuja) herätti jo ennestään mielen perukoilla muhineen inspiraation, ja itseään mainostamassa L.B:n kommenteissa käyneen Zakin sivulla ollut Google-haku naksautti releen päässä lopullisesti niin, että oli ryhdyttävä koodaamaan.

Hakusysteemi on nyt integroitu yläpalkkiin. Poissa on nyt erillinen hakusivu, tai tarkemmin sanottuna se ei enää ole osa ylälaidan navigointia. Itse sivunkin poistuminen on tosin enää vain kiinni siitä, että saan sillä vielä olevat hyödylliset linkit ympättyä jollekin sivulle.

IE:n näkemys saitista on entistä pahemmin perseellään, mutta minkäs teet — en minä ainakaan sille aio tehdä mitään.

Pikkunamikoiden takana olevat lisenssi, blogipalvelu ja Firefoxin sivu hyppäyttävät nyt vierityspalkin takia koko välilehtijuttua mutta en taida jaksaa välittää siitä ainakaan tällä erää. Se on hinta minkä relatiivisesta keskityksestä saa maksaa, ja sen haluan maksaa koska omaa 1024-levyistä tilaani isommissa näyttötiloissa ei kiinteällä sijoituksella välilehtilipareita saa keskelle.