Vaikuttaa siltä, että maksan tällä hetkellä web-hotellista reippaasti enemmän kuin tarvitsisi. Futuronilta saisin paljon nykyistä halvemmalla Futuron hostingvertailu.org nykyistä enemmän levytilaa, samat liikennemäärät, rajattomat sähköpostit, yhden alidomainin ja ennen kaikkea viisi SQL-kantaa siinä, missä nykyiseen pakettiini ei kuulu yhtään, ja nykyisen palveluntarjoajan seuraavan kaliiberin pakettiinkin Louhi kuuluisi vain yksi. Puhumattakaan siitä, että se maksaisi melkein 80 % enemmän kuin Futuronin viisi kantaa sisältävä paketti!

Mikäli Louhi ei vastaa tähän Futuronin pakettiin yhtä kovalla tarjouksella, on palveluntarjoajan vaihtamisesta aiheutuva riesa kyllä ehdottomasti pienempi kuin hintojen erotus. Ja minä kun luulin, että se SQL on jotain erikoista ja poikkeavaa ja siksi kallista näissä normaali-ihmisen hintaluokan paketeissa!

4.10.2004 9:49: Kuinka ollakaan, siitä halvasta hinnasta saa näköjään kuitenkin maksaa toiminnan epäluotettavuudella. Tuossa suhteessa Louhi on toiminut ihan kiitettävästi (yksi ainut ennakoimaton alasajo), ja jos minulla ei olisi tarvetta sille SQL:lle niin olisin ehkä jopa valmis pulittamaan nykyistä ylihintaa kilpailijaan verrattuna.