Deathstar vaihdossa

Minulla oli entiseltä LJH:lta, nykyiseltä Tietoasemalta ajat sitten ostettu IBM:n Deathstar-levy, joka kuoli kiitettävän takuuaikansa (kolme vuotta) loppusuoralla. Postitin sen huoltoon ja jäin odottelemaan.

Kuukautta myöhemmin soittelin sen perään kun ei siitä ollut kuulunut mitään. Sain puhelimessa oikein ystävällistä asiakaspalvelua ja huoltomies kertoi, että kun levy on niin vanha niin sille ei oikein ole vaihtokappaletta saatavilla ja ehdotti tilalle jokseenkin vastaavaa Maxtorin levyä. Tämä sopi minulle oikein hyvin, sillä levy ei ollut missään mission critical -tehtävissä. Levy luvattiin postittaa hetimiten.

Kaksi viikkoa myöhemmin eli tänään soittelin sinne taas, kun tuota vaihtolevyä ei vieläkään kuulunut. Kävi ilmi, että huoltomiehellä oli käynyt vanhanaikainen, eli oli ilmeisesti ihan vaan unohtanut postittaa sen levyni. Hän lupasi (taas) postittaa sen heti tänään.

Tästä huoltotoimenpiteen melko pahasta viivästymisestä huolimatta olen erittäin tyytyväinen asiakas, koska saamani asiakaspalvelu oli molemmilla kerroilla niin ystävällistä ja asiallista. Se on ylivertaisen tärkeää kaltaiselleni ihmiselle, joka vihaa asioiden hoitamista puhelimitse.