[Ratkaisu] Rytmilaatikko: kuinka podcast-virta perutaan

Lähtökohta
Olen käynnistänyt Rytmilaatikko-musiikkisoittimen. Olen tilannut Rytmilaatikkoon podcast-virtoja. Olen avannut Podcastit-näkymän Sivupaneelista. Olen ottanut Selaimen esille näkymään Näytä-valikosta. Haluan perua yhden podcast-virtojen tilauksista.
Ongelma
En pääse käsiksi podcast-virtaan, jonka haluaisin perua. Näkymän Selain-osiossa on listattu Kaikki 5 virtaa -kohta ja sen alapuolella yksi tilaamistani virroista, mutta se ei ole podcast-virta, jonka tilauksen haluan perua.
Ongelman syy
Selaimen pystysuuntainen tilaa riittää vain kahden kohteen yhtäaikaiseen näyttämiseen.
Ratkaisu
Ratkaisun voi pohjustaa kahdella eri tavalla, tai käyttämällä molempia tapoja alla olevassa järjestyksessä.

  1. Muutan Selaimen kokoa isommaksi. Kun Selain on riittävän iso, podcast-virta, jonka tilauksen haluan perua, tulee esiin listalla.
  2. Käytän Selaimen oikeassa laidassa olevaa vierityspalkkia Selaimessa näkyvän listan vierittämiseen, kunnes podcast-virta, jonka tilauksen haluan perua, näkyy Selaimessa.

Kun peruttavaksi haluamani podcast-virta on näkyvissä Selaimen listalla, osoitan sitä hiiren osoittimella, painan oikeaa hiirennappia ja valitsen avautuvasta valikosta kohdan Poista podcast-virta.

Huomautuksia
  • Selaimen koon kasvattaminen tapahtuu siten, että hiiren osoitin viedään Selaimen ja sen alapuolella olevan jaksolistan välissä olevalle alueelle, jolla osoitin muuttuu kaksisuuntaiseksi (ylös ja alas osoittavaksi) nuoleksi, jonka jälkeen painetaan vasenta hiirennappia ja pidetään se alaspainettuna, ja liikutetaan osoitinta alaspäin.
  • Selaimen koon kasvattaminen ei yksinään riitä siinä tapauksessa, että tilattuja podcast-virtoja on niin monta, ettei edes Selaimen pystysuuntaisen koon venyttäminen huippuunsa asti riitä tuomaan haluttua kohdetta esiin listalla.
  • Tätä ratkaisua etsiessäni avuksi oli FedoraForum.orgin säie samasta aiheesta.