Flash-videoiden (FLV) kesto on väärä, kelaaminen ei toimi

Lähtökohta
Pakettienhallinnassa gstreamer0.10-fmpeg on asennettuna.
Olen ladannut FLV-muotoisen flash-videotiedoston YouTubesta. Avaan videon Totem-elokuvasoittimella toistettavaksi ja valitsen Elokuva-valikosta kohdan Ominaisuudet, jolloin Totem-ikkunan oikeassa laidassa oleva sivupalkki näyttää videon tiedot.
Ongelma
Totem ilmoittaa videon ajalliseksi kestoksi 0 sekuntia, Ruutunopeudeksi 1000 kehystä per sekunti ja lisäksi tilarivi ilmoittaa, että meneillään on virtaustoisto. Mikään näistä tiedoista ei pidä paikkaansa.

Jos tartun Aika: -liukusäätimeen ja yritän hakeutua videossa eteen- tai taaksepäin, liukusäädin hyppää videon alkuun ja videon toisto alkaa alusta.

Ongelman syy
Gstreamer-ffmpeg -ohjelmistossa on ohjelmavirhe, jonka takia videon kelaaminen ei ole mahdollista, eivätkä videosta annetut tiedot pidä paikkaansa.
Ratkaisu
Ratkaisua ei vielä ole. Ohjelmavirhe on korjattu gstreamer-ffmpeg -ohjelmiston päivityksessä, mutta päivitys ei vielä ole saatavilla pakettivarastosta. Ongelman voi kiertää asentamalla vlc– ja vlc-nox -paketin ja toistamalla flash-videon sen jälkeen Sovellukset → Ääni & video -valikosta löytyvällä VLC media playerilla.