Ei pädiä?

@ 11:11

Nyysk! En saanu pädiä jota olin suunnitellu. Oheisessa kuvassa näkyvän Thrustmasterin olen jo katsonut että se olisi nimenomaan sellainen kuin haluan; simppeli, Linuxissa todennäköisesti toimiva ja erittäin edullinen.

Varasin itselleni tommosen DMT:ltä ja laitoin Jannen asialle, mutta eihän nillä niitä tietenkään ollut ja mikä parasta, ei kuulemma maahantuojallakaan enää. Nyt en ole ihan varma kannattaisiko yrittää tilata suoraan postitse joltain muulta kauppiaalta, jonka MBnet väittää tuota myyvän, vaiko ihan suosiolla ryhtyä etsimään jotain muuta mallia. Ei vain tunnu nämä perusmallit olevan kovin laajalti edustettuja, kun Prismassakin kyllä myydään langattomia (ja arvokkaita) Logitechin ohjaimia, mutta semmoinen olisi aivan yliammuttu (pun intended) hankinta jonkin Turricanin tai Marion pelaamiseen. Kaksi nappia (neljä korkeintaan) ja ristiohjain sen olla pitää!




Edit: ei yhdelläkään noista verkkokaupoistakaan ollu tuota enää ja lisäksi ei kannata enää tilata jos toimituskuluista tulee enemmän kuin ite ohjaimesta, kun samaan hintaan sitten jo ostaisi jonku semmosen Logitechin paikallisesta liikkestä ja sen saa sentään suoraan käteen.



3.10.2004 16:00: Viilailua nykymalliin samalla kun kuvatiedoston siirsin kuvavarastoon.



14.10.2004 19:15: Lisäsin muutoshistorian piilotusvekottimen.





« Takaisin pääsivulle