Shuttle verkotta

@ 16:15

Joo tulihan se ja toimiikin, mutta kun verkon admin oli pyynnöstäni huolimatta poistanu sen mac-osoitteen tauluista niin siinä ei verkko toiminu. Laitoin jo postia ja kysyin taas että eikö olis mahollista että molempien näiden koneiden macit olis siellä taulussa ettei tartte jatkuvasti kerjätä.

No sieltä vastausta odotellessa hoidetaan hieman rikollisia bisneksiä eli kyyditään katunaisia poliisien pippaloihin ja listitään mafiapomon vihamiehiä ;-)

Bobcat on pickupiksi yllättävän nopea, mutta vähän turhan näppärä liikkeissään eli lähtee alta ensimmäisessä risteyksessä. Niinpä menin autokauppaan ja ajoin bobcatin näyteikkunasta läpi, jotta pääsin käsiksi siellä olleeseen kuumaan urheiluautoon (kuinka sattuikaan olemaan tankki täynnä?) mutta heti ajoin sen mersun keulaan ja kohta katolleen. Sitten otin pakettiauton (mahtuu enemmän naisia kerralla) mutta sekin jo räjähti.

<span class="teletappiäänellä">
Uudestaan! Joo, uudestaan, uudestaan...!
</span>

Disclaimer: kaikki edellä kuvatut rikolliset bisnekset ovat virtuaalisia [Ns]. Oikeita prostituoituja tai mafiapomon vihollisia ei satutettu bisneksien teossa.





Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle