Verkkoni, verkkoni mun.
Etkö lähtenytkään luotani sä mun?

@ 23:10

Täten julkisesti perun pahat puheeni [Ns] verkon administa, sillä osoittautui että juttuhan olikin astetta kimurantimpi ja osin myös jälleen kerran stupid juuser itse syypää.

Eli mitä tehtiin Shuttlelle huollossa? Vaihdettiin emolevy. Missä on Shuttlen verkkokortti? Integroituna emolevyyn. Jos emolevy vaihdetaan, mitä tapahtuu siihen integroidulle verkkokortille, ja näin ollen myös MAC-osoitteelle? Vaihtuu tietysti!

Eli ilmeisesti sillä vanhalla Shuttlen MAC-osoitteella verkko olisi kuin olisikin ollut käytettävissäni (admin kertoi mulla olevan kaksi osoitetta siellä niin kuin olin pyytänytkin), mutta tätä MAC-osoitteen vaihtumista en ollut ottanut huomioon ja sen hoksimiseen tarvittiin se että aloin tätä asiaa Jannelle selvittämään ja niin tehdessäni vasta ynnäsin 1 + 1 ja sain tulokseksi 10 8-)

Tästä jo adminille rustasin sähköpostia mutta näin myöhään joten joudun kotiverkon kautta pelaamaan varmaan ainakin huomiseen saakka. Eipä siinä mitään, hyvin tämä pelaa kyllä näinkin ja harmi olisi ollutkin nostaa Ergopro hyllylle pölyttymään heti kun sen sai kivalle mallille säädettyä.

Lisätty: Ja enköhän päässyt kehumasta kun tuli ensimmäinen ongelma, eli ftp mummilaan ei onnistu suoraan, vaan pitää ensin siirtää sftp:llä Ergoprohon ja sitten ssh-yhteydessä sieltä käsin ftp:llä edelleen mummilaan.




Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle