Where Lunatics Prosper

@ 16:01

Keljon Citymarket [citymarket.fi], tuo halpojen pelien Mekka. Seireeninlaulunsa minut sinne kutsui taas tänä aamuna, ja katso! Kohtalo minut oli sinne johdattanut, näin totesin, kun käteeni tarttui Grand Theft Auto III [rockstargames.com]...

Grand Theft Auto III
Pelin kansikuva © Rockstar Games.

...jonka hinta oli romautettu johtuen siitä että sen muovi oli riivitty auki ja joku oli kurkistanut kansien väliin. Kansi oli teipattu kiinni. Kenties demokäytössä ollut kappale?

Vieläkin parempi kappale, jossa vain muovi oli vähän revennyt (revitty?), löytyi samaan hintaan hyllystä, ja tuo ensimmäinen kappale vaihtui sitten siihen. Täyskuntoinenkin kappale olisi siellä ollut edullisempi kuin MBnetin vertailun tämän hetken halvin, eli vain 29€ (kirjoitushetkellä seurannan halvin on 32€), mutta tämä muovirikkoinen kappale oli 24,90€. Vain euron kalliimpi kuin GTA: Vice City oli Pelikeskuksessa käytettynä silloin joskus.

Vertailun tämän hetken halvimman muistikortin Janne kävi mulle jo tuossa viikonlopun kynnyksellä Verkkokaupasta [MBnet] poimimassa, joten siitäkään ei enää ollut tuon hankkiminen kiinni.




Kommentit (1):

Juha kirjoitti...

Eikun autoa "lainaan" ja kumi savuaan!

7:41 PM  






Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle