Bloggerin bugitus: nailed!

@ 21:34

Note to English reader coming here via Google: There's an English version available.



Ah-haa!

Eli kun sillä nyt tuntuu taas olevan se aika kuukaudesta, ettei tahdo mennä postitukset perille vaan tulee 500 Internal Erroria ja jos millon mitäkin, niin seuraavassa vinkki jonka keksin sattumalta:

Kun tulee se virhesivu, niin siitä paluunapilla kun tulee takaisin editoriin, sehän on hävittänyt sen merkinnän. Tässä vaiheessahan tavallisesti alkaa sen päiväinen kiroilu ja postauksen uudelleennaputus joka myös siinä sivussa editorilla paikallisesti tallennetaan siltä varalta että Blogger taas narttuilee ja hävittää sen. Vaan eipä enää tarvitse!

Kun ei tee mitään muuta siinä vaiheessa kun painaa sitä Back-nuolen vieressä olevaa, turhaan halveksuttua Forward-nuolta, niin ainakin Firefox tiedustelee siinä vaiheessa että tämä seuraava sivu sisältää ns. POSTDATAA, jotta lähetetäänkö se uudestaan? Ja vaikka nimen yhtäläisyys onkin silkkaa sattumaa, niin se POSTDATA tässä tapauksessa sisältää — piru vieköön — sen äskeisen, jo hukatuksi luullun postauksen! Ja jos se vain nyt tällä kertaa menee perille, niin siellähän se on, blogissa! Got you, bitch!

Huomaa, että siitä tulee saman tien myös tupla, eli muista poistaa ylimääräinen. Se lienee pieni hinta maksettavaksi siinä tapauksessa että viisisataasivuinen romaanisi pelastui juuri iankaikkiselta kadotukselta.




Kommentit (1):

Juha kirjoitti...

Tuosta kyllä ansaitset kunniamerkin!

9:52 PM  






Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle