Firefox vs. RSS: koeajossa Sage

@ 11:50

Firefox: Sage RSS Feed Reader with mozillaZine Tutustun nyt vihdoin tuohonkin teknologiaan. Firefoxin laajennuspalikkalistalta texturizer.net G tarttui haaviin Sage mozdev.org, koska sitä mainostettiin mahdollisimman kevyeksi työkaluksi näiden RSS-feedien lukemiseen.




Firefox: Sage RSS Feed Reader ja Nuudelisoppa Lisäys: Nuudelisoppaa nyt myöskin atomiruokana. Itse asiassa se on aina sitä ollutkin, mutta nyt kun näin itse, että se toimii, niin siitä voi tehdä julkista tietoa. Nuo otsikoissa olevat lainaukset vain ei ole kovin nätin näkösiä, kun niistä ei parsita html:ää vaan span-tägit näkyvät niissä sellaisinaan. Saman bugin olen huomannut merkintäkohtaisien sivujen title-kentässä.

Auttaisikohan hakki?

Kyllä! Firefox: Sage RSS Feed Reader ja Nuudelisoppa Eli linkkikentässä tehdään näin: linkin loppuun pannaan sen päättävä lainausmerkki (jota normaalisti ei pidä tehdä) ja sen perään pannaan se luokka johon otsikon halutaan kuuluvan; minun tapauksessani se on tämä quote-luokka. Sen perästä puolestaan sitten se lainausmerkki jätetään pois. Blogger täydentää perään sen puuttuvan lainausmerkin ja tuloksena on toimiva, luokitettu linkki! Esimerkki:

Title: Microsoft Says It's Testing Web-Based Messenger
Link: http://www.osoite.com/jossakin" class="quote




12:55: Lisäys Ns:n feedistä.



13:03: Lisäsin hakin kuvauksen.



14.10.2004 20:59: Erotin lisäykset muutoshistoriastaan merkintään. Panin kuvat kellumaan. Lisäsin muutoshistorian piilotusvekottimen.





Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle