LEAD Proprietary MCMP/MJPEG video codec

@ 18:17 | linkki

Kotijoukkojen halpis-digillä ammuttu elokuva meinasi tuottaa ongelmia kun MPC Sourceforge vain kaatui sen näyttämisessä ja vei mennessään aina koko Wininkin juntturaan. Merkattakoon muistiin myös, että etäopastuksessa annettu Ctrl-Alt-Del ei toimi avustettavassa koneessa vaan omassa.

MJPEG Laitoin kuitenkin sen elokuvan itselleni ja tongin sitä sitten, että millä se kamera oikein on sen pakannut niin solmuun ettei sitä vakiokoodekeilla avata. Elokuvan pääte on avi, ja Win kertoo, että käytetty koodekki on MJPEG. Niin että mikä?

MJPEG on kyllä tuttu mutta tutkitaan tarkemmin, että mistä tämä on tullut. VirtualDub antaa lisätietoja:

MCMP MJPEG
LEAD Proprietary Codec

No nyt olen kyllä äimänä! Mistä tuommonen on tullut? LEADin saitilta löytyy kyllä lisätietoja itse koodekeista, mutta ei viitteitä siitä mistä tämä on minulle tullut, ja imuroitavanakin on pelkkiä arviointiversioita!

Tutkitaan romput. Epäilykset kohdistuu weppikameraan, vaikka kyllä Jannella on justiin sama kamera eikä silläkään tätä koodekkia ollut.



18:50: Ei löydy Creativen weppikameran rompulta. Ainuat hyödyllisenkuuloiset viitteet rekisterissä tuohon koodekkiin ovat:

Oma tietokone\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\
Components\312AE00C8F728

(Avaimen nimi: 00000000000000000000000000000000
Avaimen arvo: C?\WINDOWS\System32\LCodcCMP.dll)

Oma tietokone\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\
Control\MediaResources\icm\vidc.LEAD





Kommentit (1):

Juha kirjoitti...

Keyword MotionJPEG.

8:19 PM  






Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle