Microsoft tarjoaa ilmaisia asennusmedioita JY:n henkilökunnalle

@ 10:17 | linkki

Yliopiston ja Microsoftin välisen yliopistosopimuksen mukaan on yliopiston henkilökunnalla (työaika vähintään 20 h viikossa) oikeus käyttää yhdessä kotikoneessaan yliopistosopimuksessa lueteltuja ohjelmistoja yliopiston toimintaan liittyvissä tehtävissä (ks. http://www.cc.jyu.fi/atk/mikrotuki
/ohjelmisto/campus1.htm
).

Nyt Microsoft tarjoaa ilmaisia asennusmedioita Jyväskylän yliopiston henkilökunnalle. Saatavilla ovat MS Office Professional 2003 ja MS Windows XP Home -asennusmediat (CDt) suomenkielisinä. Muita kieliversioita ei ole tarjolla ilmaiseksi.

(...)

Noudon yhteydessä hakijan on allekirjoitettava käyttöoikeussitoumus, jossa hän sitoutuu noudattamaan yliopistosopimuksen käyttöehtoja.

MS Windows XP Home on päivitysversio, eli koneessa on oltava entuudestaan jokin MS Windows (saman kielinen kuin päivityskin on). MS Office Professional 2003 on tavallinen asennusmedia eikä vaadi aikaisempaa Officea.

Jokaisella asennusmedioiden noutajalla on oikeus yhteen maksuttomaan tuotetukitapaukseen Microsoftin tuotetuessa. Tämän takia asennusmediat noutaneista henkilöistä toimitetaan nimilista Microsoftille.

cc.jyu.fi
korostukset omiani

Ei kai tätä tarvi edes kommentoida.




Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle