Philips Jackrabbit

@ 20:39

Ulkoinen uudelleenkirjoittava DVD
JR4DVDRWK/00


Toistaa DVD-levyt suoraan TV:ssä

CD-aseman luku- ja kirjoitusnopeudet: kirjoitus 16x, uudelleenkirjoitus 10x, luku 40x DVD-aseman luku- ja kirjoitusnopeudet: kirjoitus 4x, uudelleenkirjoitus 2,4x, luku 8x

Philips.fi


Philips Jackrabbit Investoin veronpalautuksia tuollaiseen Gigantissa kun oli B-tuotteena. Liittimistä löytyy digitaaliääni, analogiääni, kuulokkeet, s-video ja CVBS-ulostulo.

Etupaneelissa on virtakytkimen ja eject-napin lisäksi vain kaukosäätimen sensori ja valoja. (Sinisiä <3!) Millä siis ohjataan? Kaukosäätimellä, joka on pieni mutta nappeja ihan riittämiin. Avausnäkymä on sininen. Valikot olivat englanniksi, mutta kielivalinnoista löytyi suomi joka kohtaan. Ääniasetukset olivat aika hämärät, joten jätin oletuksiin.

Vakiotestielokuva koneeseen; kaukosäädin tuntuu reagoivan huonosti, tai siis laite huonosti kaukosäätimeen. Elokuva toimii silti ihan ok, suomenkielisin tekstein kuten pyysin.

Toistaa cd-levyjen lisäksi mp3-levyt (kertoo kappaleen tiedot) ja kuvalevyt.

Kuvalevyn kanssa menin ihan hukkaan valikoissa, ja alkoi jo tuntua siltä että kone bugittaa. Epäilin kuitenkin pattereita, jotka tulivat laatikossa mukana; liekö edellinen asiakas kuluttanut ne loppuun tai laittanut loppuneet alkuperäisten tilalle. Tämä varmistui seuraavana päivänä, kun latasin kaukosäätimeen Duracellin tuliterät paristot (AAA) ja kuvien katselukin toimii nyt niin kuin ohjekirjan mukaan pitää.

BSOD


Ei, ei se sentään tehny BSOD:tä ;)

Sen sijaan se teki GSOD:n!

Vihreä tilttiruutu


Eli ihan juntturassa ja vain virtajohto pois auttoi. Tämä siis tapahtui kuvia katsellessa.

Kaukosäätimen virtanappi ei toimi. Sillä ei saa koneeseen virtaa eikä virtaa pois päältä.

Ja toimii sitten myöskin tietokoneen kirjoittavana CD/DVD-asemana, kun kuva- ja äänijohtojen sijasta kytketään USB-kaapelilla koneeseen.

Neron levyn ne vain olivat unohtaneet paketista, tai sitten edellinen asiakas oli unohtanut palauttaa sen! Eihän sitä nyt periaatteestakaan maksullista softaa noin vain paketista pois jätetä kun ei siitä mitään mainintaa ollut paketin päällä.

Niinpä kävin yllä olevan kirjoittamisen jälkeisenä päivänä siellä ja asiakaspalvelun jätkä oli ihan yhteistyöhaluinen, joskin vähän aikaa hämmennyksissä että mistä sen saa tilalle kun ei niitä kuulemma ole ylimääräisenä. Kävi sitten hakemassa kuitenkin loihtimassa sellaisen jostain.

Nero Burning ROM 6.3.108 OEM




20.12. 20:06: Lisäsin Neron hakureissun ja kuvan.





Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle