Creative announces sales of over two million MP3 players in Q2 FY2005

@ 13:37 | linkki

Creative […] the worldwide leader in digital entertainment products for the personal computer and the Internet, today announced that strong sales of its MuVo family of MP3/WMA players and phenomenal demand for its Zen Micro resulted in sales of more than two million of its MP3/WMA players in Q2 FY2005, which ended December 31, 2004.
Creative Labs


Liityin itse eilen MuVon omistajien joukkoon. Kyseessä siis Creative NOMAD MuVo TX 256MB.

Creative MuVo TX
Creative Labs


Kuulokkeita on kritisoitu, ja vaikka minusta niiden äänentoisto on ihan hyvä, muotoilussa olisi ehkä kieltämättä parantamisen varaa (vaahtomuovit ovat hiukan liian isot minun korvakäytäviini). Parempia kuulokkeitahan kuitenkin saa tarvittaessa kaupasta. Havaitsin myös Juhankin (itsekin MuVon omistaja) raportoiman sirittävän äänen, joka tulee signaaliin mukaan silloin, kun näyttö on valaistu. Hieman häiritsevä, mutta ei ylitsepääsemätön haittapuoli.

Alkujaan menin Giganttiin Packard Bellin Audiokeyn perässä, koska niitä oli Gigantin lehden mukaan 59 eurolla rajoitettu erä tarjolla (256MB:n malli, linkissä on vain 128MB). Eihän niitä tietenkään ollut enää, mutta sen sijaan oli näitä MuVoja vain kympin kalliimmalla. MuVossa on nähdäkseni niin paljon etuja, että kympin hintaero on ihan mitätön.

Uusi laite löydetty


Ohjelmistosta löytyi Creativen MediaSourcen ohella laitteen oma ohjelmisto, vaikken ole täysin varma, mihin sitä käytetään, sillä MuVo näkyy ihan tavallisena siirrettävänä levynä, johon voi kopioida musiikkia. Alihakemistoihin laite osaa mennä vain yhden tason verran, eli alihakemistojen alihakemistoihin se ei tunnu näkevän. Käyttölogiikka on äärimmäisen simppeli. Vaikein temppu oli päälle kytkeminen, sillä sitä varten virtanappia pitää pitää pohjassa melko pitkään. Se on tietysti ihan hyvä, sillä näin tätä tuskin tulee vahingossa kytketyksi käyntiin taskussa.




Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle