Saunalahdella uskollisimmat gsm-asiakkaat

@ 12:50 | linkki

Saunalahti kertoo pärjänneensä parhaiten suomalaisista matkapuhelinoperaattoreista juuri julkaistussa Euroopan asiakastyytyväisyys- eli Epsi Rating -tutkimuksessa. […] Epsi Rating -tutkimuksessa laskettiin operaattoreille myös asiakasuskollisuusindeksi. Tässä kategoriassa Saunalahden johtoasema oli vielä selvempi, yhtiö juhlii.
ITviikko


Minulle oli yllätys, ettei Sonera pärjännyt paremmin uskollisuusmittarissa. Ilmeisesti niiden siinä yhä jostain käsittämättömästä syystä kiinni roikkuvien jäärien lisäksi niiltä pakenee yhäkin asiakkaita.




Kommentit (2):

Lauri kirjoitti...

Saunalahdessa yllättävintä on se, että kun soitin asiakaspalveluun ja arvelin odotuksesta tulevan tuntien mittaisen minua palveltiinkin kymmenessä minuutissa. Ystävällisen palvelun jälkeen annoin palautetta, että kovasti tuuttasi numero varattua ja minulle kerrottiin, että tällä hetkellä pääsee vain sata jonottamaan ja muille tuuttaa varattua, mutta että puhelinkeskusta ollaan uudistamassa.

Eli sen lisäksi, että saunalahti on minulle edullisin (ainakin vertaa.fi:n mukaan), siellä on myös alettu ihan oikeasti panostaa asiakaspalveluun, minulla kun oli käsitys, että saunalahden asiakaspalvelu on yksi sen heikoin lenkki.

2:09 PM  


Jani kirjoitti...

Lauri: Minä en ole kertaakaan joutunut Sl:n asiakaspalveluun soittamaan, mutta tyytyväisyydestähän sekin tietysti kertoo.

4:33 PM  






Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle