SCENA: Ethernet-adapteri Pleikkarille

@ 14:01

Viime syksynä olin jo myymässä Playstationiani kun sille oli niin häpeällisen vähän käyttöä. GTA III:n myinkin Juhalle, mutta muutoin paketti ei tehnyt kauppaansa. Eilen sitten ostin sille Seppälän Prismasta verkkoadapterin, koska siellä niitä myytiin hintaan 9,95 € siinä, missä MB:n hintaseurannan mukaan alin hinta on 29 € ja saman verran tuosta olisi pyytänyt Itäkeskuksen Gigantti, vaikka B-tuotteiden korissa se siellä olikin.

PS2:n verkkoadapteri PS2:n laajennuspaikka Verkkoadapteri paikalleen asennettuna Verkkoadapterin ohjelmisto PS2:n verkkoadapteri


Tuon rekisteröitymisen takia sensuroin kuvista konsolin sarjanumerot.

Tämän talon verkon käytäntö on, että MAC-osoitetteen ilmoittamista vastaan saa koneelleen IP-osoitteen, mikä tarkoittaa paitsi sitä, että joka kerta, kun kone tai vain verkkokortti kosahtaa, ei varakoneesta tai -kortista ole apua ennen kuin on jollain ilveellä saanut ilmoitettua uuden MAC-osoitteen verkkovastaaville, jotka sitten ehdittyään lisäävät sen taulukoihin.

ErgoPro Niinpä en voi saada tuota verkkoon suoraan, vaan piti kaivaa kaapista ja potkia käyntiin vanha kunnon ErgoPro. Sidin päivittämisessä vierähti aamupäivä ja sitten kun verkkoyhteys Shuttlesta siihen toimi, aloin säätää iptables-asetuksia, mutta kun ne eivät olleet muistissa vaan yritin apinoida sääntöjä suoraan Linux Journalin ohjeista, kävikin niin, että onnistuin sulkemaan itseni koneesta ulos ja nyt pitäisi siirtää näppis ja näyttö takaisin siihen, että pääsen viilaamaan niitä asetuksia. Ylimääräinen näppis olisi kyllä avuksi. Harmi kun en älynnyt ottaa sellaista mukaan pohjoisesta, jossa niitä oli ylihypäten.

PS2:n pelejä varten pitää näköjään jättää auki joitain portteja.



Ai niin, sehän oli ipmasq, jolla nämä Debianissa hoidettiin! Heti toimii kaikki kun sen asensi.




16:23: Lisäys ipmasqista.




Kommentit (0):





Kommentointi on suljettu.

« Takaisin pääsivulle