mummila.net Firefox [b] (cc)

Switch

Quote:

"Näiden sivujen tarkoituksena on kartoittaa ja kertoa pitkäaikaisen Windows-käyttäjän kokemuksia Macmaailmasta sekä alkuhuuman että ensimmäisten käyttökokemusten valossa."

[#] | @ 22:54





Mario Bros

Nämä kotitekoiset retroilut rulettaa! Stileprojectin flash-arkistoista, eli se mitä muuta sivulla näkyy on sitten K18.

[#] | @ 16:02





Moottoripyörällä Tshernobyliin

Slashdotissa vaihteeksi jotain erilaista. Linkki torrenttiin siksi koska alkuperäinen saitti on aika kovilla jo muutenkin. Hups... no armahtakaa häntä mikäli vain suinkin voitte. Torrentilla koko saitin siirto ei ole iso homma, vain joku puolikymmentä megaa.

Aika kovapäinen likka. Ei niinkään säteilyn takia (sitähän ei siellä enää ole vaaraksi asti) vaan siksi että kuten itsekin toteaa niin voi ajella tuntikausia törmäämättä yhteenkään ihmiseen tai autoon (pun unintended), eikä puhettakaan että tuolta millään kännykällä saisi apua.

[#] | @ 12:02





Ei eläinkokeille!

Go vegan.

[#] | @ 00:41





All Your Base...

Tehdäpä joskus jotain näin legendaarista. Tai näin kuolematonta.

Toisaalta taas, samaan aikaan on aina se riski että tekeekin jotain tällaista. Tai mokaa vieläkin pahemmin.

No joo, en keksi enää mitään näppäriä tekosyitä linkata kaikkia näitä loistavia lainauksia.

[#] | @ 23:30





Madonreikä

Kauhistuttava matka jonnekin käsittämättömän kaukaiseen menneisyyteen! Ei hyvä luoja!

[#] | @ 22:26





Älliä?

Juhan viitteestä kävin testaamassa älliäni. Testi vaikutti peräti kohtuullisen huolellisesti tehdyltä, toisin kuin ne "klik-klik-olet-ääliö/nero"-testit joita yleensä netistä löytyy. Tätä vastaan pitikin sitten valehd... ööh, luovuttaa henkilötietojaan ennen kuin tuloksen sai nähtäväkseen, ja lisäksi sen jälkeen kaupattiin tarkempaa analyysia. Mutta sitähän ei ole pakko ostaa.

Tulokset kyllä "sattuivat" tasakymmenluvuille mikä pani minut vähän epäilemään että josko niitä pyöristetään ja nimenomaan ylöspäin jotta omasta älystään innostuneet itsensätestaajat helpommin löysäisivät kukkaronnyörejä ja sijoittaisivat siihen maksulliseen, "tarkempaan" analyysiin.

Edit: Janne nakutti sitten ei-pyöreän tuloksen joten epäilin turhia. Sen sijaan jälkipyykissä hoksin että olin ymmärtäny väärin monetkin sanat (esimerkiksi grape ei ole greippi vaan viinirypäle) ja näin ollen tulokset voi olla vähän mitä sattuu luotettavuudessaan sen takia.

[#] | @ 19:06





Ja nyt se alkaa, linkeillä pommitus

Käsittääkseni hyvän tavan mukaan linkkien pitäisi olla perusteltuja ja tekstissä pitäisi kertoa mitä niiden takaa löytyy.

Blääh, ei sitä aina jaksa. Tässä on kiva kuva. Ainakin meille *nixisteille ;)

[#] | @ 18:44





Näyttää jo paljon paremmalta

Päivämäärä on nyt suomeksi, tyyli on muokattu omanlaisemmaksi (vaikken vielä ihan 100% tyytyväinen olekaan), arkistointi toimii...

Huomasin että Blogger antaa mahdollisuuden tehdä myös slashdot-tyyppisiä yhteistuotoksia eli blogin hallinnasta voi luoda tiimin jolla on oikat postata ja muokata postauksia (liekö silleki joku suomenkielinen nimi?).

Tälle pläjäykselle pitäisi tulla nyt otsikkokin näkyviin kun käänsin sen päälle tuolta asetuksista.

[#] | @ 18:29





Blogin sorsa alkaa nyt olla sillä mallilla kuin sen tykkään joten kehua retostellaan sitä nyt sitten noilla W3C:n leimoilla (alalaita).

Linkkilista (oikealla) on vielä ihan siinä muodossaan mikä se oli Bloggerin pohjassa, mutta sitäkin ennemmin aion tehdä jotain tuolle oranssille värille, joka ei ole alkuunkaan minun mieleeni. Valitsin pohjan lähinnä koska sen sommittelu miellytti silmää ja uskoisin että värin vaihtaminen on paljon simppelimpi homma (jonkun heksakoodin korjaus) kuin tuon sommittelun korjaus. Sitä paitsi nyt kun revin tämän pohjan css:n omaksi tiedostokseen niin sen julkaisu onnistuu omin käsin ftp:llä eikä tarvi kirjautua Bloggeriin joka kerta.

Kovin mieluusti käyttäisin Gnome Blogia tähän postailuun mutta kun se ei vielä jekkase. En tarkkaan tiedä mikä häikkä siinä on, jotain herjaa se heittää konsoliin (kun sen sieltä ajan) aina kun yrittää postata.

No toistaiseksi kyllä Bloggerkin on toiminut varsin miellyttävästi joten kyllä tämänkin kanssa elää jos on pakko.

[#] | @ 16:28





Ensimmäinen postaus. Ja mitäpä muuta sen aihe voisi ollakaan kuin härski juttu.

[#] | @ 22:02