mummila.net Firefox [b] (cc)

Tänä aamuna, ulkona

On ilma, joka haiskahtaa ensilumelta. Taidanpa lähteä ulkoiluttamaan kameraa. Sunnuntain apaattisen kuolleessa ilmapiirissä on ainakin se hyvä puoli, että ihmisiä on liikkeellä paljon vähemmän, ja nekin harvat jotka ovat, ovat todennäköisesti1 kunnon väkeä eli eläkeläisiä ja muita sunnuntaikävelijöitä.Lisäys: ...siellä tietoakaan ensilumesta, ihan liian lämmintä.

Tasoristeys

Kiskot

Kiskojen viertä

Oja


Vanha kunnon juokseva vesi -aihe. Niinkin monta otosta kuin tuosta ojasta räpsin, vain viimeinen oli edes jotakuinkin kelvollinen. Samaa pehmeyttä tavoittelin kuin jo Vesa aikanaan ja Juhakin sittemmin.1 Eräässä, merkinnän kirjoitushetkellä vielä kuumana riehuneessa sodassa jo ruodittiinkin (muiden vähemmän huomionarvoisten asioiden ohessa) sitä, mitä tarkoittaa se, että jokin on todennäköistä. Ainakaan se ei ole sama, kuin että se on varmaa. MOT.
14:30: Lisäsin kuvat.15:49: Lisäsin unohtuneen (dang!) muutoshistorian. Kuvien lisäyksen aika on kuvatiedostojen aikoihin perustuva arvio. Muutin alkuperäisen merkinnän kellonaikaa, koska ei ole mahdollista, että koko reissussa meni vain tunti (niin kuin alkuperäinen, yhden jälkeen näyttänyt aikaleima antaisi ymmärtää).18.10. 22:00: Lisäsin alaviitteen sisältäen viittaukset Naamioiden taakse ja Kaaokseen.

[#] | @ 13:30

Kommentit: 4

Lord Boredom kirjoitti...

Upea tasoristeyskuva; Iloista huomata, että sinäkin olet mitä ilmeisimmin löytänyt rautatiekuvauksen ilon ja riemun ;)

22:31  


Anonymous kirjoitti...

Kameran ulkoiluttaminen kuullosti aika hyvälle :) Minä olen ostanut kameralleni "vaatteita" (suojakoteloita). Toisesta suojakotelosta tosin tuli vanhemman kameran arkku. Tai uurna, sillä ei sitä haudattu ole.

Hyviä kuvia. On hauska nähdä kurjaa suomalaismaisemaa :) varsinkin jos itse on Etelä-Ruotsin rehevissä ja eleganteissa maisemissa :) Nooh, kohta olen taas Mikkelissä :)

Laita ihmeessä kuvia ensilumesta, jos jaksat.

22:55  


Jani kirjoitti...

Lord Boredom kirjoitti...
“Upea tasoristeyskuva...

Tänks! Tuo oli sarjassamme niitä, kun joskus sitä vain näkee edessään olevan ilmestymän olevan ilmiselvä kuva.

...olet mitä ilmeisimmin löytänyt rautatiekuvauksen ilon ja riemun ;)”

Kyllä kyllä! Koetin pidättäytyä tiiviisti rautatiekuvauksen grand old manin, Lord Boredomin käyttämiksi kuvittelemissani tekniikoissa. ;)

01:20  


Jani kirjoitti...

Anonymous kirjoitti...
“Laita ihmeessä kuvia ensilumesta, jos jaksat.”

Kunhan se lopulta tulee niin toivottavasti siitä saan seuraavan kerran kuvausretkelle impsiraation™. Tänään se ei tosiaan sittenkään ollut tuloillaan.

01:34  


Kirjoita oma kommenttisi

« Takaisin etusivulle