Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Mummilan wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Toin tavaraa vanhalta etusivulta.)
p (Tekstin korvaus – ”<metadesc>(.*)<\/metadesc>” muotoon ”{{#description2:$1}}”)
 
(29 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Tämä on '''{{SITENAME}}''', katto- ja domainnimi joukolle web-sivuja, joita ylläpidän harrastusluonteisesti. ([[Käyttäjä:Jani Uusitalo|Kuka kirjoittaa?]])
{{#description2:Mummila.net on verkkotunnus ja kattonimi joukolle websivuja, joita Jani Uusitalo ylläpitää harrastusluonteisesti.}}
{{Kielivalikko|[[Main Page|English]], [[Etusivu|Suomi]]}}


==Tästä wikistä==
<span id="tervetuloa">Tervetuloa</span> [[mummilan wiki|'''mummila.netin wikiin''']]. [[Mummila.net]] on verkkotunnus ja kattonimi joukolle websivuja, joita '''[[Käyttäjä:Jani Uusitalo|<span id="minusta">Jani&nbsp;Uusitalo</span>]]''' ylläpitää harrastusluonteisesti. Alla on [[Viittauksista|<span id="viittauksista">linkkejä</span>]], joiden kautta voit lukea lisää.
Luet parhaillaan sivustoni [http://fi.wikipedia.org/wiki/Wiki wikiä], joka poikkeaa esimerkiksi [http://fi.wikipedia.org/Wikipedia Wikipediasta] siinä, että tämän muokkaaminen on sallittu vain minulle. Pyrin keräämään tähän wikiin kaiken yleisen tiedon mummila.netistä ja sen sisällöstä, mutta koska tila ei periaatteessa koskaan lopu, saatan hairahtua lisäilemään tänne sivuja ties vaikka mistä aihepiiristä.


==Tarjonta==
<span id="opasteet"></span>
{{SITENAME}}in pääasiallista sisältöä ovat lukuisat [http://fi.wikipedia.org/wiki/Blogi blogini]. Tuotokseni jakautuvat eri blogeihin löyhähkösti aihepiirinsä mukaan. Tarjolla on myös enemmän tai vähemmän täydellinen [[luettelo blogeistani|blogilista]], mutta seuraavassa on hieman poimintoja sivuston perustamisen jälkeen pitkäikäisimmiksi ja eläväisimmiksi osoittautuneista:
*<span id="tarjonta"></span>[[:Luokka:Janin tuotokset mummila.netissä|Mummilan sisältö]]
*[[Mummilan wiki:Tietoja|Tietoja tästä wikistä]] ja [[:Luokka:Wikisisältö|wikin sisältö]]
*<span id="kysymykset"></span><span id="yhteydenotot"></span>[[Mummilan wiki:Yhteydenotot|Palautteen antaminen ja muut yhteydenotot]]


*''[[Nuudelisoppa]]''
[[Luokka:Meta]]
* Vuorovaikutus on uusin lempilapseni. Kun asensin Linuxin, rupesin pitämään kirjaa sen parissa kohtaamistani pulmatilanteista ja ratkaisuista, joita niistä selviytyäkseni kehitin. Vähitellen ne alkoivat syödä Nuudelisopan palstatilaa niin paljon, että päätin lohkaista ne omaan blogiinsa, ja niin sai alkunsa Vuorovaikutus. Tämän kirjoitushetkellä Vuorovaikutus on blogeistani luultavasti se kaikkein aktiivisin, mikäli linkkiblogia ei oteta lukuun.
* mummila.net/linkit on niinsanottu linkkiblogi, eli sen sisältö muodostuu puhtaasti linkeistä. Linkkien aihepiiri voi olla melkein mitä tahansa, eli se on linkkikaatopaikkani, jonne tuuppaan kaikki sellaiset linkit, joista minulla ei ole mitään omaa sanottavaa.
* Päivitykset-osio tämän sivuston juuressa kertoo sivuston alaisuudessa sijaitsevan materiaalin uudistuksista ja tapahtumista. Toivottavaa olisi, että tämä osio toimisi sen lisäksi tiedotuskanavana, joka varoittaisi palveluntarjoajan katkoksista ennen niiden tapahtumista aina kun mahdollista. Katkokset eivät kuitenkaan valitettavasti ole läheskään aina ennakoitavissa, ja sen lisäksi olen näköjään varsin laiska päivittämään tietoa niistä silloinkaan, kun se on mahdollista.

Nykyinen versio 6. tammikuuta 2021 kello 15.33

Tervetuloa mummila.netin wikiin. Mummila.net on verkkotunnus ja kattonimi joukolle websivuja, joita Jani Uusitalo ylläpitää harrastusluonteisesti. Alla on linkkejä, joiden kautta voit lukea lisää.