Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Mummilan wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Jani Uusitalo (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Mummila tekemään versioon.)
(Toin tavaraa vanhalta etusivulta.)
Rivi 1: Rivi 1:
Tämä on '''{{SITENAME}}''', [http://mummila.net mummila.netin] yksityisesti ylläpidetty, mutta julkisesti selailtavissa oleva wiki.
Tämä on '''{{SITENAME}}''', katto- ja domainnimi joukolle web-sivuja, joita ylläpidän harrastusluonteisesti. ([[Käyttäjä:Jani Uusitalo|Kuka kirjoittaa?]])
 
==Tästä wikistä==
Luet parhaillaan sivustoni [http://fi.wikipedia.org/wiki/Wiki wikiä], joka poikkeaa esimerkiksi [http://fi.wikipedia.org/Wikipedia Wikipediasta] siinä, että tämän muokkaaminen on sallittu vain minulle. Pyrin keräämään tähän wikiin kaiken yleisen tiedon mummila.netistä ja sen sisällöstä, mutta koska tila ei periaatteessa koskaan lopu, saatan hairahtua lisäilemään tänne sivuja ties vaikka mistä aihepiiristä.
 
==Tarjonta==
{{SITENAME}}in pääasiallista sisältöä ovat lukuisat [http://fi.wikipedia.org/wiki/Blogi blogini]. Tuotokseni jakautuvat eri blogeihin löyhähkösti aihepiirinsä mukaan. Tarjolla on myös enemmän tai vähemmän täydellinen [[luettelo blogeistani|blogilista]], mutta seuraavassa on hieman poimintoja sivuston perustamisen jälkeen pitkäikäisimmiksi ja eläväisimmiksi osoittautuneista:
 
*''[[Nuudelisoppa]]''
* Vuorovaikutus on uusin lempilapseni. Kun asensin Linuxin, rupesin pitämään kirjaa sen parissa kohtaamistani pulmatilanteista ja ratkaisuista, joita niistä selviytyäkseni kehitin. Vähitellen ne alkoivat syödä Nuudelisopan palstatilaa niin paljon, että päätin lohkaista ne omaan blogiinsa, ja niin sai alkunsa Vuorovaikutus. Tämän kirjoitushetkellä Vuorovaikutus on blogeistani luultavasti se kaikkein aktiivisin, mikäli linkkiblogia ei oteta lukuun.
* mummila.net/linkit on niinsanottu linkkiblogi, eli sen sisältö muodostuu puhtaasti linkeistä. Linkkien aihepiiri voi olla melkein mitä tahansa, eli se on linkkikaatopaikkani, jonne tuuppaan kaikki sellaiset linkit, joista minulla ei ole mitään omaa sanottavaa.
* Päivitykset-osio tämän sivuston juuressa kertoo sivuston alaisuudessa sijaitsevan materiaalin uudistuksista ja tapahtumista. Toivottavaa olisi, että tämä osio toimisi sen lisäksi tiedotuskanavana, joka varoittaisi palveluntarjoajan katkoksista ennen niiden tapahtumista aina kun mahdollista. Katkokset eivät kuitenkaan valitettavasti ole läheskään aina ennakoitavissa, ja sen lisäksi olen näköjään varsin laiska päivittämään tietoa niistä silloinkaan, kun se on mahdollista.

Versio 26. maaliskuuta 2008 kello 14.29

Tämä on Mummilan wiki, katto- ja domainnimi joukolle web-sivuja, joita ylläpidän harrastusluonteisesti. (Kuka kirjoittaa?)

Tästä wikistä

Luet parhaillaan sivustoni wikiä, joka poikkeaa esimerkiksi Wikipediasta siinä, että tämän muokkaaminen on sallittu vain minulle. Pyrin keräämään tähän wikiin kaiken yleisen tiedon mummila.netistä ja sen sisällöstä, mutta koska tila ei periaatteessa koskaan lopu, saatan hairahtua lisäilemään tänne sivuja ties vaikka mistä aihepiiristä.

Tarjonta

Mummilan wikiin pääasiallista sisältöä ovat lukuisat blogini. Tuotokseni jakautuvat eri blogeihin löyhähkösti aihepiirinsä mukaan. Tarjolla on myös enemmän tai vähemmän täydellinen blogilista, mutta seuraavassa on hieman poimintoja sivuston perustamisen jälkeen pitkäikäisimmiksi ja eläväisimmiksi osoittautuneista:

  • Nuudelisoppa
  • Vuorovaikutus on uusin lempilapseni. Kun asensin Linuxin, rupesin pitämään kirjaa sen parissa kohtaamistani pulmatilanteista ja ratkaisuista, joita niistä selviytyäkseni kehitin. Vähitellen ne alkoivat syödä Nuudelisopan palstatilaa niin paljon, että päätin lohkaista ne omaan blogiinsa, ja niin sai alkunsa Vuorovaikutus. Tämän kirjoitushetkellä Vuorovaikutus on blogeistani luultavasti se kaikkein aktiivisin, mikäli linkkiblogia ei oteta lukuun.
  • mummila.net/linkit on niinsanottu linkkiblogi, eli sen sisältö muodostuu puhtaasti linkeistä. Linkkien aihepiiri voi olla melkein mitä tahansa, eli se on linkkikaatopaikkani, jonne tuuppaan kaikki sellaiset linkit, joista minulla ei ole mitään omaa sanottavaa.
  • Päivitykset-osio tämän sivuston juuressa kertoo sivuston alaisuudessa sijaitsevan materiaalin uudistuksista ja tapahtumista. Toivottavaa olisi, että tämä osio toimisi sen lisäksi tiedotuskanavana, joka varoittaisi palveluntarjoajan katkoksista ennen niiden tapahtumista aina kun mahdollista. Katkokset eivät kuitenkaan valitettavasti ole läheskään aina ennakoitavissa, ja sen lisäksi olen näköjään varsin laiska päivittämään tietoa niistä silloinkaan, kun se on mahdollista.