Ero sivun ”Ia” versioiden välillä

Mummilan wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(l:mummila.net/linkit)
(displaytitle + Ia->ia, Ilman->ilman)
Rivi 1: Rivi 1:
<metadesc content="Ia (Ilman alibia) on linkkiblogini kategoria rikos- ja muille kurinpitouutisille." />
<metadesc content="ia (Ilman alibia) on linkkiblogini kategoria rikos- ja muille kurinpitouutisille." />
'''''[http://mummila.net/linkit/ia/ Ia]''''' (lyhenne sanoista ''Ilman alibia'') on ''[[mummila.net/linkit]]''-[[linkkiblogi]]n yläkategoria, johon poimin '''suomenkielisistä rikos- ja muista kurinpitouutisista''' omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kategorian nimen taustalla oleva ''Ilman alibia'' oli ''ia''-kategorian nykyisin täyttämää tarkoitusta aiemmin palvelleen linkkiblogin nimi. Sulautin sen yhdeksi ''mummila.net/linkit''-blogin yläkategorioista linkkiblogijärjestelmäni uudistamisen yhteydessä.
{{DISPLAYTITLE:ia}}
'''''[http://mummila.net/linkit/ia/ ia]''''' (lyhenne sanoista ''ilman alibia'') on ''[[mummila.net/linkit]]''-[[linkkiblogi]]n yläkategoria, johon poimin '''suomenkielisistä rikos- ja muista kurinpitouutisista''' omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kategorian nimen taustalla oleva ''Ilman alibia'' oli ''ia''-kategorian nykyisin täyttämää tarkoitusta aiemmin palvelleen linkkiblogin nimi. Sulautin sen yhdeksi ''mummila.net/linkit''-blogin yläkategorioista linkkiblogijärjestelmäni uudistamisen yhteydessä.


==Alakategoriat==
==Alakategoriat==
''Ia'' on jaettu seitsemään alakategoriaan: ''henki'', ''kadonneet'', ''liikenne'', ''omaisuus'', ''seksi'', ''vakivalta'' ja ''muut''.
''ia'' on jaettu seitsemään alakategoriaan: ''henki'', ''kadonneet'', ''liikenne'', ''omaisuus'', ''seksi'', ''vakivalta'' ja ''muut''.


{| style="margin: .75em 1.5em;"
{| style="margin: .75em 1.5em;"

Versio 22. helmikuuta 2009 kello 17.21

<metadesc content="ia (Ilman alibia) on linkkiblogini kategoria rikos- ja muille kurinpitouutisille." />

ia (lyhenne sanoista ilman alibia) on mummila.net/linkit-linkkiblogin yläkategoria, johon poimin suomenkielisistä rikos- ja muista kurinpitouutisista omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kategorian nimen taustalla oleva Ilman alibia oli ia-kategorian nykyisin täyttämää tarkoitusta aiemmin palvelleen linkkiblogin nimi. Sulautin sen yhdeksi mummila.net/linkit-blogin yläkategorioista linkkiblogijärjestelmäni uudistamisen yhteydessä.

Alakategoriat

ia on jaettu seitsemään alakategoriaan: henki, kadonneet, liikenne, omaisuus, seksi, vakivalta ja muut.

  Kategoria Kategorian sisältö
[#] henki Uutiset, joihin liittyy kuolemantapaus tai yritys aiheuttaa sellainen.
[#] kadonneet Ihmisten katoamisia koskevat uutiset riippumatta siitä liittyykö niihin rikosta.
[#] liikenne Liikenteeseen liittyvät rikkeet. Tätä kategoriaa varten tulee varmaankin tehtyä kaikkein eniten karsintaa.
[#] omaisuus Omaisuusrikokset, vahingonteot, petokset ja muut sellaiset.
[#] seksi Seksiä koskevat rikokset joihin ei liity kuolemantapausta, poislukien lapsipornotapaukset, jotka luokittelen mielenosoituksellisesti muut-kategoriaan.
[#] vakivalta Ei-seksuaaliset väkivallanteot joihin ei liity kuolemantapausta. Kategorian nimi on teknisen rajoituksen takia viallinen.
[#] muut Kaatopaikka muihin alikategorioihin sopimattomille kurinpitouutisille.

Katso myös