Ero sivun ”Ia” versioiden välillä

Mummilan wikistä
p (siirsi sivun ”Ilman alibia” uudelle nimelle ”Ia”: nykyisempi nimi)
(nykyaikaistus (se on nyt ia, "ilman alibia" on historiaa), +vv)
Rivi 1: Rivi 1:
'''''Ilman alibia''''' oli linkkiblogi, johon poimin päivän '''suomenkielisistä rikosuutisista''' omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kun uudistin linkkiblogijärjestelmäni, ''Ilman alibia'' sulautui osaksi ''[[mummila.net/linkit]]''-blogia, muodostaen sen hierarkian ylimmällä tasolla olevan [http://mummila.net/linkit/ia/ '''''ia''-kategorian'''].
'''''[http://mummila.net/linkit/ia/ Ia]''''' (lyhenne sanoista ''Ilman alibia'') on ''[[mummila.net/linkit]]''-[[linkkiblogi]]n yläkategoria, johon poimin '''suomenkielisistä rikos- ja muista kurinpitouutisista''' omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kategorian nimen taustalla oleva ''Ilman alibia'' oli ''ia''-kategorian nykyisin täyttämää tarkoitusta aiemmin palvelleen linkkiblogin nimi. Sulautin sen yhdeksi ''mummila.net/linkit''-blogin yläkategorioista linkkiblogijärjestelmäni uudistamisen yhteydessä.
 
Tässä kategoriassa en vedä linkkien rajaa pelkästään rikoksiin, vaan sisällytän ''ia:n'' alle myös eri elinten, kuten esimerkiksi julkisen sanan neuvoston antamia kurinpidollisia päätöksiä.


==Alakategoriat==
==Alakategoriat==

Versio 17. helmikuuta 2009 kello 01.02

Ia (lyhenne sanoista Ilman alibia) on mummila.net/linkit-linkkiblogin yläkategoria, johon poimin suomenkielisistä rikos- ja muista kurinpitouutisista omasta mielestäni kiinnostavimmat. Kategorian nimen taustalla oleva Ilman alibia oli ia-kategorian nykyisin täyttämää tarkoitusta aiemmin palvelleen linkkiblogin nimi. Sulautin sen yhdeksi mummila.net/linkit-blogin yläkategorioista linkkiblogijärjestelmäni uudistamisen yhteydessä.

Alakategoriat

Ia on jaettu seitsemään alakategoriaan: henki, kadonneet, liikenne, omaisuus, seksi, vakivalta ja muut.

  Kategoria Kategorian sisältö
[#] henki Uutiset, joihin liittyy kuolemantapaus tai yritys aiheuttaa sellainen.
[#] kadonneet Ihmisten katoamisia koskevat uutiset riippumatta siitä liittyykö niihin rikosta.
[#] liikenne Liikenteeseen liittyvät rikkeet. Tätä kategoriaa varten tulee varmaankin tehtyä kaikkein eniten karsintaa.
[#] omaisuus Omaisuusrikokset, vahingonteot, petokset ja muut sellaiset.
[#] seksi Seksiä koskevat rikokset joihin ei liity kuolemantapausta, poislukien lapsipornotapaukset, jotka luokittelen mielenosoituksellisesti muut-kategoriaan.
[#] vakivalta Ei-seksuaaliset väkivallanteot joihin ei liity kuolemantapausta. Kategorian nimi on teknisen rajoituksen takia viallinen.
[#] muut Kaatopaikka muihin alikategorioihin sopimattomille kurinpitouutisille.

Katso myös