Linkkiblogi

Mummilan wikistä
Versio hetkellä 18. helmikuuta 2009 kello 11.30 – tehnyt Jani Uusitalo (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: <metadesc content="Linkkiblogi on blogi, jonka merkintöjen ensisijainen aihe ovat linkit." /> '''Linkkiblogi''' on blogi, jonka merkintöjen ensisijainen aihe ovat [[Linkki|linki...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

<metadesc content="Linkkiblogi on blogi, jonka merkintöjen ensisijainen aihe ovat linkit." /> Linkkiblogi on blogi, jonka merkintöjen ensisijainen aihe ovat linkit. Linkkiblogin yksittäinen merkintä saattaa lyhyimmillään olla yksi ainoa linkki, pisimmillään useita merkinnän tuottajan omilla kommenteilla varustettuja linkkejä. Esimerkiksi mummila.net/linkit edustaa linkkiblogien minimalistisempaa ääripäätä.

Linkkiblogin määritelmän väljyyden takia se kattaa myös Deliciousin kaltaiset linkkientallennuspalvelut, jotka tuottavat tallennetuista linkeistä kronologisesti järjestettyä sisältöä, vaikkapa sitten vain Verkkosyöte. Kaikki eivät mielläkään linkkiblogeja blogeiksi, mikä kielii taustalla vaikuttavasta, tässä käytetystä poikkeavasta käsitteenmäärittelystä.

Aiheesta muualla

Katso myös