Mummilan wiki:Tietosuojakäytäntö

Kohteesta Mummilan wiki
Versio hetkellä 9. joulukuuta 2008 kello 12.37 – tehnyt Jani Uusitalo (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Tässä wikissä sinusta ei kerätä muita tietoja kuin mitä www-palveluntarjoajani [http://kapsi.fi Kapsi] sisällyttää automaattisesti lokitiedostoihin kaikista www-palvelimensa ...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tässä wikissä sinusta ei kerätä muita tietoja kuin mitä www-palveluntarjoajani Kapsi sisällyttää automaattisesti lokitiedostoihin kaikista www-palvelimensa käyttäjistä. Näihin lokitiedostoihin minulla ei ole suoraa käyttöoikeutta, ja vaikka sellaisen luultavasti saisinkin pyytämällä, en ole koskaan niin tehnyt, enkä osaa kuvitella mitään syytä miksi haluaisin koskaan tehdäkään.

Käyttäjien jäljittäminen on siis kuitenkin periaatteessa mahdollista, jos esimerkiksi viranomainen niin syystä tai toisesta haluaisi tehdä. En kuitenkaan sano tätä pelotellakseni, vaan vain ollakseni vilpitön. Minulla itselläni ei ole mitään syytä pyrkiä pääsemään perille tämän sivuston käyttäjien henkilöllisyydestä millään keinoilla.

Wikin tuottamiseen käyttämäni ohjelma, MediaWiki saattaa joissain tilanteissa tarjota selainohjelman käyttöön evästeitä. Näin ei tietääkseni pitäisi tapahtua pelkästään wikiä luettaessa, mutta mikäli olen väärässä, ei evästeestä kieltäytymisenkään pitäisi vaikuttaa käyttökokemukseen millään tavalla.