Star Wreck -teemalauantai YLE Teemalla 4.2.

“Yle Teeman Star Wreck -ilta näyttää melkein kaiken mitä Star Wreckistä on näytettävissä. Se selvittää Star Wreck -elokuvien syntyä sekä näyttää tuon pitkän elokuvan ohella myös sarjan aikaisemmat lyhytelokuvat. […]

Lyhytelokuvat on varustettu tekijöiden uudella musiikilla ja sarjasta puuttuu vain väliosa Star Wreck 4 1/2 : Weak Performance, jota valitettavasti ei voi esittää televisiossa.”

YLE via A.-J. Kaijanaho

Musiikki on uusittu koska alkuperäisissä käytettiin lainattua musiikkia, ja Torssosen mukaan nelososan poisjättämisen syy on:

“Koska haluttiin pitää se erillisenä “räpellyksenä” :) Ja mulla ei ollu enää bluescreen materiaaleja maskaamattomina – ne taustat kun pitää vaihtaa kun ne on paramountin omistamasta technical manualista…”

Star Wreck forum