Sonyn digikameroissa valmistusvirhe

“Tietoomme on äskettäin tullut, että rajallinen määrä tuotteita joissa on CCD-kenno joka on valmistettu lokakuun 2002 ja maaliskuun 2004 välillä, saattavat sisältää seuraavan ongelman: Kun tuotetta käytetään kuvaustilassa, LCD-näyttö tai etsin saattaa näyttää joko vääristyneen kuvan tai ei kuvaa ollenkaan.

Tämä ongelma esiintyy vain pienessä osassa tuotteita. Asiakastyytyväisyyden takaamiseksi Sony on päättänyt tarjota veloituksettoman huollon kyseisten tuotteiden omistajille, jos edellä mainittu ongelma ilmenee ja johtuu CCD-kennosta.”

Sony via HS.fi

Tällä kertaa en ihmettele, ettei HS:n jutussa ollut linkkejä: listat still-kameroista, videokameroista ja ammattikameroista, joita ongelma koskee, olivat vähän turhan monen mutkan takana Sonyn sivuilla. Lisäksi ongelma koskee Clié PEG-NZ 90 -PDA:ta.