[Ratkaisu] FireHOL (iptables) täyttää dmesgin ja syslogin

Lähtökohta
Haluan katsoa käynnistyksen aikana ylöskirjattuja tapahtumia dmesg-komennolla ja /var/log/syslog -tiedoston sisältöä lukemalla.
Olen asentanut FireHOL-palomuurin ja asettanut sen käynnistymään järjestelmän käynnistymisen yhteydessä.
Ongelma
Dmesg-komennon antama tuloste on täynnä palomuurin ylöskirjaamia tietoja pakettien välityksestä. Tuloste sisältää pelkästään seuraavan kaltaisia rivejä:

:08:00 SRC=130.234.192.48 DST=130.234.195.255 LEN=211 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=63892 PROTO=UDP SPT=138 DPT=138 LEN=191

Myös /var/log/syslog on täynnä samanlaisia rivejä niin, että lokin muu sisältö hukkuu kokonaan niiden sekaan.

Haluan, että palomuurin ilmoitukset kirjataan erilliseen lokitiedostoon. Jos tämä ei ole mahdollista, haluan, että palomuuri kirjaa ylös ainoastaan nykyistä rajaa tärkeämmät toimet pakettien kanssa niin, että palomuurin ilmoitukset eivät hukuta lokeissa olevaa muuta tietoa alleen. Jos tämäkään ei ole mahdollista, haluan, että palomuuri ei kirjaa lokiin mitään.

Ongelman syy
FireHOL käyttää lokinpitoon syslogd:tä.
Ratkaisu
Asennan pakettienhallinnassa ulogd-paketin, ja asetan sen jälkeen FireHOLin käyttämään ulogd:tä lokinpidossaan.
Asetan FireHOLin käyttämään ulogd:tä avaamalla /etc/default/firehol -tiedoston muokattavaksi sudo gedit /etc/default/firehol -komennolla ja lisäämällä siihen sitten seuraavan rivin:

FIREHOL_LOG_MODE="ULOG"

Tallennettuani muutokset tiedostoon käynnistän FireHOLin uudestaan sudo /etc/init.d/firehol restart -komennolla. Tämän jälkeen palomuurin ilmoitukset tallentuvat /var/log/ulog/syslogemu.log -tiedostoon, eivätkä enää tallennu /var/log/syslog -tiedostoon tai dmesgin puskuriin.