Tv-ulostulon päällekytkentä xrandr-komennolla

Lähtökohta
Näytönohjaimeni on Connect 3D:n valmistama, AGP-väylässä kiinni oleva Radeon 9600 -piirisarjalla varustettu All In Wonder. Olen valinnut näytönohjaimelle avoimen lähdekoodin ajurit käyttöön.
Olen kytkenyt näytönohjaimen VGA-ulostulon VGA-kaapelilla näyttöön, joka on Acerin valmistama AL707-mallinen nestekidenäyttö. Työpöytäni näkyy nestekidenäytössä.
Olen kytkenyt näytönohjaimen TV-ulostulon RCA-kaapelilla ja adapterilla PAL-standardin mukaisen television SCART-liittimeen. Olen avannut television ja asettanut sen kanavaksi SCART-liittimen kautta tulevaa signaalia näyttävän AV-kanavan.
Työpöydän laajentaminen tv-ulostuloon kytkettyyn televisioon ei onnistu Gnome-työpöydän näytön asetuksia hallitsevalla sovelluksella, joten käytän xrandr-komentoa, jolla näytönohjaimen ominaisuuksia pystyy hallitsemaan laajemmin, komentamalla seuraavasti:

xrandr -s 800x600
xrandr --addmode S-video 800x600
xrandr --output S-video --mode 800x600

Komentojen ajamisen jälkeen työpöytäni on 800 × 600 -kokoisessa näyttötilassa nestekidenäytössäni.

Ongelma
Televisiossa näkyvä signaali näyttää lähinnä mustavalkoiselta häiriökuvalta.
Ongelman syy
Ei vielä tiedossa.
Ratkaisu
Ei vielä tiedossa.
Huomautus
Olen yrittänyt muuttaa S-videon käyttämää tv-standardia xrandr --output S-video --set tv_standard pal -komennolla. Virheilmoitusta se ei anna, mutta se ei myöskään tee mitään näkyviä muutoksia.