All In Wonder ja xawtv: grabbing: not supported [try -noxv switch?]

Lähtökohta
Näytönohjaimeni on Connect 3D:n valmistama, AGP-väylässä kiinni oleva Radeon 9600 -piirisarjalla varustettu All In Wonder. Olen valinnut näytönohjaimelle avoimen lähdekoodin ajurit käyttöön.
Olen kopioinut näyttökortin ajurilevyltä ativmc20.cod -nimisen mikrokooditiedoston /usr/lib/xorg/modules/multimedia/ -hakemistoon ja nimennyt sen rt2_pmem.bin -nimiseksi. Näytönohjaimen ajurit ja mikrokooditiedosto ladataan onnistuneesti X-ikkunointijärjestelmän käynnistymisen yhteydessä.
Pakettienhallinnassa xawtv on asennettuna.
Olen kytkenyt digitaalikamerani videoulostulon näytönohjaimen komposiittisisääntuloon ja käynnistänyt kameran, jolloin se alkaa välittömästi lähettää kuvasignaalia videoulostuloonsa. Olen käynnistänyt xawtv:n Päätteestä ja pystyn katselemaan komposiittisisääntuloon tulevaa kameran näkemää kuvaa xawtv:n ikkunasta.
Xawtv:n ikkuna on valittuna. Haluan tallentaa otoksen kameran näkemästä kuvasta, joten painan näppäimistöni g-näppäintä.
Ongelma
Kuva ei tallennu. Sen sijaan Päätteeseen tulostuu vain seuraavanlainen rivi:

grabbing: not supported [try -noxv switch?]
Ongelman syy
Xawtv käyttää komposiittisisääntuloon tulevan kuvasignaalin näyttämiseen Xvideo-laajennusta. Xvideo-laajennus ei tue kuvien kaappaamista.
Ratkaisu
Ei vielä tiedossa.

Huomautuksia
  • Xawtv:n käynnistäminen Päätteeseen tulostuneen ilmoituksen ehdottoman -noxv -valitsimen kanssa (ilman muita valitsimia) ei onnistu. Silloin xawtv antaa seuraavanlaisen virheilmoituksen:
    X Error of failed request:  XF86DGANoDirectVideoMode
      Major opcode of failed request:  136 (XFree86-DGA)
      Minor opcode of failed request:  1 (XF86DGAGetVideoLL)
      Serial number of failed request:  63
      Current serial number in output stream:  63
  • Mikäli annan xawtv:lle -noxv -valitsimen lisäksi -nodga -valitsimen, se käynnistyy, mutta silloin se ei näytä komposiittisisääntuloon tulevaa kuvaa. Xawtv kykenee ilmeisesti tarttumaan komposiittisisääntulon kuvaan ainoastaan Xvideo-laajennuksen avulla, eikä -noxv -valitsinta käytettäessä siksi päästä kuvaan lainkaan käsiksi, jolloin sitä ei myöskään pystytä tallentamaan.
  • Ruutukaappauksen ottaminen xawtv:n ikkunasta (Alt + Print Screen) ei toimi, eikä koko työpöydästä otettuun ruutukaappaukseen (Print Screen) sisältyvän xawtv:n ikkuna sisällä sen näytöllä sisältämää kuvaa.