Työpöytäpalkin haku ei löydä tiedostoja joillain hakusanoilla

Lähtökohta
Kotihakemistoni alla olevan Työpöytä-alihakemiston sisällä olevassa Musiikki-kansiossa on Nine Inch Nailsin Ghosts-albumi avainsanoilla varustettujen MP3-tiedostojen muodossa. Valitsen työpöydän paneelissa olevan Työpöytäpalkin, jolloin Deskbar Applet -niminen ikkuna, jossa on hakukenttä, avautuu. Haluan etsiä musiikkitiedostoja, jotka sisältävät Nine Inch Nailsin musiikkia, joten kirjoitan hakusanaksi nine.
Ongelma
Hakukentän alle avautuvassa listassa ei ole etsimiäni tiedostoja. Jos valitsen listasta kohdan Etsi kohdetta nine tracker-hakutyökalulla, jolloin Tracker-hakutyökalun ikkuna avautuu, ei sielläkään ole yhtään hakutuloksia: hakutuloksille varatulla palstalla lukee Haku ei tuottanut tuloksia.
Ongelman syy
Ei vielä tiedossa.
Ratkaisu
Ratkaisua ei vielä ole. Ongelman voi kiertää käyttämällä haussa sanaa inch sanan nine sijasta. Silloin hakukentän alle avautuva lista sisältää muiden aiheeseen liittyvien kohteiden ohella Ghosts-albumin kymmenen ensimmäistä kappaletta. Loput kappaleet ovat Tracker-hakutyökalun ikkunassa, jonne pääsee valitsemalla Deskbar Applet -ikkunan hakutuloksien listalta kohteen Etsi kohdetta inch tracker-hakutyökalulla.