Tietokoneeni nimi -meemi

Jos muotoilisin tämän Tietokoneeni nimi -meemin tehtävänannon suomeksi, niin se voisi kuulua kutakuinkin näin:

Minkä nimen olet tietokoneellesi antanut, ja miksi juuri sen?

Varsinaisen pöytäkoneeni nimi on shuttle-xpc, ja toisen, tällä hetkellä lähinnä multimediakäytössä olevan boksin shuttle-celeron. Nimet tulevat siitä, että molemmat ovat Shuttlen valmistamia XPC-mallisia koneita, ja jälkimmäisessä on Celeron-suoritin. Voi, kuinka epäomaperäistä!

Aikaisemmin minulla oli kyllä tapana käyttää nimien keksimisessä vähän enemmän mielikuvitusta. Mutta melko epäomaperäisiä ne olivat silloinkin sikäli, että mieskäyttäjänä nimesin koneeni naisten nimillä.

4 Replies to “Tietokoneeni nimi -meemi”

  1. Minun koneet on nimetty Valtion Lentokonetehtaan valmistamien ilma-aluksien mukaan. Tällä hetkellä käytössä on Myrsky, Viima ja Tuisku. Tulossa on vielä Kotka, Humu, Paarma, Pyry, Pyörremyrsky ja Sääski.

Comments are closed.