[Ratkaisu] Paste and Go 2: osoitekentän sisältö ei korvaudu leikepöydän sisällöllä

Lähtökohta
Olen asentanut Paste and Go 2 -lisäosan Firefox-selaimeen. Olen merkannut lisäosan asetuksista Replace whole text field -kohdan (General-välilehdeltä, "Paste" will -otsikon alta) valituksi. Olen ladannut selaimeen Internet-sivun siten, että osoitekentässä on sivun osoite. Olen kopioinut jonkin toisen sivun osoitteen leikepöydälle.
Ongelma
Kun osoitan hiiren osoittimella osoitekenttää, painan oikeaa hiirennappia ja valitsen avautuvasta valikosta Paste and Go -kohdan, leikepöydällä oleva osoite lisätään osoitekentässä olevan osoitteen eteen, sekaan tai perään (hiiren osoittimen sijainnista riippuen) sen sijaan, että leikepöydällä oleva osoite korvaisi osoitepalkissa olevan osoitteen kokonaan ennen lopputuloksena olevan osoitteen avaamista.
Ongelman syy
Paste and Go 2:n Replace whole text field -asetus ei ole tallentunut valitsemisen jälkeen lisäosan asetuksiin. Asetuksissa on edelleen valittuna oletus, Replace selection part of text field. Paste and Go 2:n asetustenmuokkausikkuna ei siis toimi.
Ratkaisu
Avaan osoitteen about:config ja kirjoitan Suodata-kenttään pasteandgo. Kaksoisnaksautan extensions.pasteandgo2.PasteMode-asetusta ja syötän sen arvoksi luvun 0. Tämän jälkeen Replace whole text field -asetus on valittuna Paste and Go 2:n asetustenmuokkausikkunassa, ja Paste and Go -toiminnon valitseminen oikean hiirennapin valikosta korvaa osoitekentän sisällön leikepöydän sisällöllä.
Huomautus
Tämä ratkaisu löytyi suoraan Mozillan Paste and Go 2:n keskustelusivulta.

One Reply to “[Ratkaisu] Paste and Go 2: osoitekentän sisältö ei korvaudu leikepöydän sisällöllä”

Comments are closed.