Mummilan wiki:Tietoja

Mummilan wikistä
(Ohjattu sivulta Mummilan wiki)

Mummilan wiki, jossa tämäkin teksti on julkaistu, on mummila.netin alaisuudessa toimiva wiki, johon pyrin keräämään kaiken mummila.netiä ja sen sisältöä, sekä muuallekin tuottamaani websisältöä koskevan tiedon. Henkilöllisyyteni selviää tarvittaessa käyttäjäsivultani. Omaa webtuotantoani koskeva tieto on tässä wikissä ensisijaista, mutta koska Internetistä ei tila lopu, ja koska wikiseminen on kivaa, olen lisäillyt tähän wikiin sivuja myös ihan muista aihepiireistä. Mummilan wikin sisältöön voit halutessasi pulahtaa vaikkapa sille nimetyn pääluokan kautta.

Korjattavaa tai muita parannusehdotuksia?

Mummilan wiki poikkeaa esimerkiksi Wikipediasta sikäli, että tämän muokkaaminen on sallittu vain erikseen luomilleni käyttäjille. Tunnukseton muokkaus ei siis ole käytössä, eikä muokkausoikeuksia voi hankkia itse rekisteröitymällä, koska rekisteröitymiset on estetty. Tämä on valitettavasti uskoakseni tarpeen Wikipedia:Vandalismi ja varsinkin automatisoidun roskawikityksen torjumiseksi yhden ylläpitäjän wikissä.

Mikäli löydät mummilan wikistä korjattavaa tai paranneltavaa, toistaiseksi niiden toteuttaminen edellyttää, että otat minuun yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse. Virheistä huomauttamista ei tarvitse arkailla, vaikka kyse olisi jostain ihan pienestäkin, sillä oikaisen tekemiäni virheitä oikein mielelläni. Isompien suhteen joudut tosin varautumaan siihen, että kyse onkin minun kannaltani vain mielipide-erosta. Kannattaa myös lukea Vastuuvapaus-sivu.

Katso myös