Mummilan wiki:Yhteydenotot

Mummilan wikistä
Versio hetkellä 26. maaliskuuta 2008 kello 16.16 – tehnyt Jani Uusitalo (keskustelu | muokkaukset) (Toin vanhalta etusivulta ja sorvasin.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää koskien tämän sivuston sisältöä, toimintaa, tai jotain muuta sellaista asiaa, jota en ole käsitellyt tässä, voit ottaa minuun yhteyttä.

Osassa blogeistani on kommentointimahdollisuus: voit kirjoittaa kommentteja suoraan sen merkinnän perään, josta sinulla on jotain sanottavaa. Saan sähköpostitse ilmoituksen aina, kun joku jättää kommentin johonkin blogeistani, ja luen kaikki kommentit.

Jos tietyn merkinnän sijasta haluat kommentoida jotain blogia yleensä, koko mummila.net-sivustoa tai vaikkapa ulkonäköäni, sähköpostia voi lähettää osoitteeseen jani@mummila.net.

Huomaathan kuitenkin, että sivuston toimivuutta tai sen ulkoasua koskevissa, teknisissä ongelmissa en voi tarjota apua, mikäli käytät selainohjelmanasi Microsoftin Internet Exploreria. Säädän sivuston toimivuuden Mozilla-säätiön Firefox-selainta käyttäen, eikä minulla ole viitseliäisyyttä ryhtyä perehtymään Internet Explorerin usein räikeästi standardienvastaisiin omalaatuisuuksiin. Siksi tyydyn vain suosittelemaan selainohjelman vaihtoa niille, joilta se onnistuu, selaimen vaihtamisen pyytämistä ylläpidolta niille, jotka ovat ylläpidon varassa, ja toivomaan voimia kärsimyksissä niille, joille selainohjelman vaihtaminen on ylitsepääsemätön ongelma: osanottoni.