Lapsilukko

Mummilan wikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen silloin tällöin käyttänyt marginaalissa lapsilukkoa. Alla on teksti, joka kuvasi sen käyttöä.

Lapsilukosta

Koska käytän kirjoittaessani kirosanoja, ja koska toisaalta kirjoitan aina silloin tällöin aiheista, jotka sinänsä ovat lapsille sopimattomia, vaikkei käyttämäni sanasto olisikaan, olen ottanut tässä blogissa käyttöön eräänlaisen lapsilukon. Se merkitsee sitä, että lapsille sopimaton osa blogin sisällöstä jätetään etusivulla oletusarvoisesti näyttämättä, ja kirosanoja sensuroidaan (mahdollisuuksien mukaan) korvaamalla ne asteriskeilla.

Mikäli olet täysi-ikäinen, tai mikäli tunnet iästäsi huolimatta olevasi riittävän kypsä kestääksesi rumaa kieltä ja aikuisten aiheita, voit avata lapsilukon valitsemalla sivuston alalaidassa olevan "Avaa lapsilukko" -linkin. Toimiakseen tämä vaatii evästeen tallentamista käyttämällesi tietokoneelle. Sen jälkeen lukko pysyy auki siihen saakka kun evästeet poistetaan, tai korkeintaan yhdeksänkymmentä päivää, jonka jälkeen se täytyy jälleen käydä avaamassa alalaidan valikosta niin haluttaessa.

Mikäli haluat sulkea avatun lapsilukon, eli estää jälleen lapsille sopimattoman aineiston näkymisen, se tapahtuu samasta paikasta lapsilukon avoinna ollessa löytyvän "Lukitse lapsilukko" -linkin valinnalla.

Ota huomioon, että lapsilukko ei vaikuta seurattaessa blogia syötteiden kautta. Niiden sisältöä ei toisin sanoen sensuroida.