Mummilan wiki:Yhteydenotot

Mummilan wikistä
(Ohjattu sivulta Yhteydenotot)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alla on lueteltu tapoja ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi siinä tapauksessa, että sinulla on jotain sanottavaa vaikkapa mummila.netin sisällöstä. Myös kaikkea tuottamaani koskevat korjaus- ja parannusehdotukset ovat erittäin tervetulleita. Tämä koskee myös mummilan wikin korjailua, sillä tämän muokkaaminen ei ole rajoittamatonta toisin kuin se esimerkiksi Wikipediassa pääosin on.

Enimmässä osassa blogeistani on sisäänrakennettu kommentointimahdollisuus: voit kirjoittaa kommentteja suoraan sen merkinnän perään, josta sinulla on jotain sanottavaa. Saan sähköpostitse ilmoituksen aina, kun joku jättää kommentin blogiini, ja luen kaikki kommentit. Blogien suhteen kommentointi on kaikkein suositeltavin yhteydenottomuoto.

Jos tietyn blogimerkinnän sijasta haluat kommentoida jotain muuta mummila.net-sivuston osaa tai koko sivustoa yleensä, tai vaikkapa ulkonäköäni, sähköpostia voi lähettää osoitteeseen jani@mummila.net.

Huomaathan kuitenkin, että mikäli käytät WWW-selain Microsoftin Internet Exploreria, en voi tarjota teknistä tukea sivuston toimivuutta tai sen ulkoasua koskevissa ongelmissa. Säädän sivuston toimivuuden muita, parempia selainohjelmia käyttäen, eikä minulla ole viitseliäisyyttä ryhtyä perehtymään Internet Explorerin usein räikeästi standardienvastaisiin omalaatuisuuksiin. Siksi tyydyn vain suosittelemaan Luettelo_WWW-selaimista niille, joilta se onnistuu, selaimen vaihtamisen pyytämistä ylläpidolta niille, jotka ovat ylläpidon varassa, ja toivomaan voimia kärsimyksissä niille, joille selainohjelman vaihtaminen on ylitsepääsemätön ongelma: osanottoni.