The specie in the rightmost photo looks like a Vanessa butterfly, not a moth.
I think the specie in the rightmost photo is a Vanessa butterfly, not a moth.
I think the specie in the rightmost photo is a Vanessa butterfly, not a moth.
Tiede-lehden mukaan Suomen hyttyslajeista ihmisiä ”vainoaa ainoastaan kymmenkunta, ja niistäkin todella äkäisiä on vain noin puolet”. https://www.tiede.fi/artikkeli/tiede-luonto/kohta-pistaa-pista-vastaan
Tuossa kyllä toisaalta kj:n suulla sanotaan, että ”koneet on suojattu”, mutta salauksen käyttö on ikävä kyllä harvinaista vielä nykyisinkin, joten lausuman merkitys jää vähän hämäräksi etenkin kun jo heti seuraavassa lauseessa puhutaan työpöydällä ilmeisesti kuitenkin avoimesti saatavilla olevista tiedostoista. Yleensä salataan kaikki jos salataan, tuskin työpöydän tiedostot erikseen olisivat salatun levyn ulkopuolella.
Jos sen sijaan ensimmäisellä kommentaattorilla ”Tiedostot työpöydällä hidastavat konetta”, kannattaa kyllä harkita käyttöjärjestelmän vaihtamista…
”vähintään miljoona vuotta, parhaimmassa tapauksessa kymmenen”
Vähintään miljoona vuotta, mutta parhaimmassa tapauksessa kymmenen vuotta! Siinäpä vasta saavutus.
Onko se tilapäistä, vai rikoitteko oikeasti taas kaikki entiset uutislinkit? Eikä tekstiversiota ole enää ollenkaan? Ei tässä uudessa sinänsä mitään vikaa ole, mutta ei tämä tekstiversiota korvaa alkuunkaan.
…eikä näillä kommenteilla näköjään ole ikilinkkejä.
Ja kun avasin tämän kommenttilootan uudestaan tätä toista kommenttia varten, sain saman varmistuskysymyksen kuin äsken. Ihmiskäyttäjälle tietysti helpompi niin, mutta kuvittelisin, että se antaa myös spämmääjälle brute force -tilaisuuden.
Chromiumilla (17.0.963.83) zoomaus ei toimi vieläkään, teksti pysyy suurennosprosentista riippumatta samankokoisena. (Firefoxissa tässä samalla työpöydällä teksti skaalautuu oikein.)
”Kyselyyn pääset tästä” -linkki on rikki, se viittaa jonkun jo täyttämän lomakkeen kiitossivulle. Linkin pitäisi ilmeisesti viitata osoitteeseen https://www.tem.fi/banner/112#, josta kukin vastaaja saa oman, uuden lomakkeensa. (Lisäksi suosittelen yleensä linkittämään siten, että linkitetyt sanat kuvaavat linkityksen kohdetta, ei ”tästä”- tai ”tämä linkki” -tyylisesti. Tässä yhteydessä siis esimerkiksi sana ”Kyselyyn” lauseesta ”Kyselyyn voi vastata 26. helmikuuta saakka” olisi luonnollinen kyselyn osoitteeseen linkitettävä.)
Onneksi siihen Facebook-sivuun ei jutussa linkitetty, antaa ihmisten hakea vaan.