En tajua ihmisiä jotka haluaisivat aina nukkua

17. maaliskuuta 2010 klo 10.47
Sijainti: Blogit: Sulat
Avainsanat: uni

Minä en tajua ihmisiä jotka haluaisivat aina nukkua. Jopa sellaisina aamuina, joina herään yöunesta virkistyneenä, on parhautta nimenomaan päästä käyttämään sitä potentiaalia. Nukkumaanmenosta on sentään tullut siedettävää, kun lääkkeet tekevät niin raukeaksi ettei pysty tekemään mitään, mutta ei kai kukaan voi jatkuvasti olla raukea?

Hmm, ehkä sittenkin voin käsittää sitä nukkumishalua kuvittelemalla, että enin osa unista olisi niitä virkistäviä, ja ettei tarvitsisi koskaan siirtyä näiden tilojen (uni ja valvominen) välillä. Olla siis pysyvästi elähdyttävien unien maailmassa. Minun unenlaadullani jatkuva nukkuminen olisi kammottavaa. Tämä valve-elämä ei olisi mitään siihen verrattuna.

Vastaa viestiin sen kontekstissa (Sulat)